Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά
08:06 - 22/11/2019
Ο Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, σε μια από τις […]
The post Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στο «Νησί» 9 χρόνια μετά (βίντεο)
Τι εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Το νησί» προχωρώντας σε μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο.
Διαβάστε το στο Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη του για «Το Νησί»
Ο δημοφιλής ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε ποιον ρόλο του είχαν προτείνει αρχικά
Διαβάστε το στο Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη του για «Το Νησί»
Ο δημοφιλής ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε ποιον ρόλο του είχαν προτείνει αρχικά
Διαβάστε το στο tovimaΣτέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για «Το Νησί» μετά από 9 χρόνια
Εννιά χρόνια μετά τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που έκανε «Το Νησί» στο MEGA ο Στέλιος Μάινας...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το "Νησί" 9 χρόνια μετά (VIDEO)
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, ήταν ο Στέλιος Μάινας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά “Το νησί”.
Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο. Εκείνον του Γιώργη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας δε δίστασε να αποκαλύψει πως ο ίδιος επέμεινε να “ντυθεί” το ρόλο αυτόν μιας και οι δημιουργοί τον ήθελαν για κάποιον άλλον.
“Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργος, προσωπική” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. “Ήθελαν να μου δώσουν τον ρόλο του δημάρχου” πρόσθεσε.
“Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά του, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης
Διαβάστε το στο thestival.grΣτέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά
Ο Στέλιος Μάινας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά “Το νησί” και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τον ρόλο του.
The post Στέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr