Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά

08:06 - 22/11/2019

Ο Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, σε μια από τις […] The post Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στο «Νησί» 9 χρόνια μετά (βίντεο)

Τι εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Το νησί» προχωρώντας σε μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο.

Διαβάστε το στο

Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη του για «Το Νησί»

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε ποιον ρόλο του είχαν προτείνει αρχικά

Διαβάστε το στο

Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη του για «Το Νησί»

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε ποιον ρόλο του είχαν προτείνει αρχικά

Διαβάστε το στο tovima

Στέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για «Το Νησί» μετά από 9 χρόνια

Εννιά χρόνια μετά τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που έκανε «Το Νησί» στο MEGA ο Στέλιος Μάινας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το "Νησί" 9 χρόνια μετά (VIDEO)

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, ήταν ο Στέλιος Μάινας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά “Το νησί”. Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο. Εκείνον του Γιώργη. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας δε δίστασε να αποκαλύψει πως ο ίδιος επέμεινε να “ντυθεί” το ρόλο αυτόν μιας και οι δημιουργοί τον ήθελαν για κάποιον άλλον. “Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργος, προσωπική” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. “Ήθελαν να μου δώσουν τον ρόλο του δημάρχου” πρόσθεσε. “Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά του, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης

Διαβάστε το στο thestival.gr

Στέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά

Ο Στέλιος Μάινας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά “Το νησί” και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τον ρόλο του. The post Στέλιος Μάινας: Η αποκάλυψη για το “Νησί” 9 χρόνια μετά appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο