#Στέλιος Μάινας

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Ο Στέλιος Μάινας εξομολογείται: «Δεν μου αρέσει έτσι όπως παίζω»

govastileto.gr
Ο Στέλιος Μάινας μιλώντας στο Happy Day, εξομολογήθηκε πως δεν του αρέσει καθόλου να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση. «Δεν μου αρέσει ποτέ ο εαυτός μου στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει ούτε έτσι όπως παίζω. Παρακολουθώ τον Σασμό, αλλά όταν παίζω εγώ πάω στην κουζίνα να βάλω καφέ ή τσάι ή να φάω. Αποφεύγω […]
00:00 08/02/2024

Σασμός: Τσιλίκα και Μάινας κάνουν αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο (βίντεο)

happytv.gr
Ο Στέλιος Μάινας, που υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη στον «Σασμό», μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνας» και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Η κάμερα της εκπομπής «τρύπωσε» στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Alpha η οποία, για τρίτη σεζόν, βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός: Τσιλίκα και Μάινας κάνουν αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο (βίντεο)
17:37 28/09/2023

Σασμός: Το twitter υποκλίθηκε στον Αλεξανδρή – Το φινάλε του Β’ κύκλου βάφτηκε με αίμα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Σασμός: Ο Σασμός έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, εξομολογήσεις και πολλή συγκίνηση. Σε μία από τις πιο δραματικές σκηνές της σειράς, ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) δίνει ραντεβού θανάτου με τον Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής) και οι τίτλοι τέλους πέφτουν για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, λαμβάνοντας τις θερμότερες κριτικές από […] Το άρθρο Σασμός: Το twitter υποκλίθηκε στον Αλεξανδρή – Το φινάλε του Β’ κύκλου βάφτηκε με αίμα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 14/07/2023

Στέλιος Μάινας: Τέλος από τον Σασμό – Νέα συνεργασία με Κοκκινόπουλο

youfly.com
Ο Στέλιος Μάινας αποχωρεί από τον Σασμό αλλά ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου! The post Στέλιος Μάινας: Τέλος από τον Σασμό – Νέα συνεργασία με Κοκκινόπουλο appeared first on Youfly.
16:30 16/05/2023

Σασμός: Τέλος ο Στέλιος Μάινας από τη σειρά

sportime.gr
Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha καθώς θα υπάρξουν αλλαγές και αποχωρήσεις βασικών πρωταγωνιστών! Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
15:11 12/02/2023

Κατερίνα Λέχου και Στέλιος Μάινας έκαναν reunion 12 χρόνια μετά - Τα δάκρυα της Μαρίας Καβογιάννη

queen.gr
12 χρόνια μετά το «Νησί», Λέχου και Μάινας σφράγισαν το φινάλε του «Μία νύχτα του Αυγούστου». «Πλαντάξαμε στο κλάμα» παραδέχεται η Καβογιάννη για την σκηνή με τον Γιώργο Καραμίχο.Περισσότερα...
13:02 26/12/2022

Στέλιος Μάινας: «Με έχει εκπλήξει πόσο έχει αγαπήσει ο κόσμος τον Σασμό»

youfly.com
Ο αγαπημένος ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός»! The post Στέλιος Μάινας: «Με έχει εκπλήξει πόσο έχει αγαπήσει ο κόσμος τον Σασμό» appeared first on Youfly.
17:30 18/12/2022

Σήφης Μάινας: O δίμετρος γιος του Στέλιου στα 33 είναι σκηνοθέτης και τον μπερδεύουν με τον πατέρα του

Newside.gr
Ο Στέλιος Μάινας είναι διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν» και την ταινία «Βαλκανιζατέρ» και καταξιώθηκε στα μάτια του κοινού με τη συμμετοχή του στο «Νησί». Επίσης έχει πάρει μέρος στις σειρές “Ανατομία ενός εγκλήματος”, “Ντόλτσε Βίτα”, […] The post Σήφης Μάινας: O δίμετρος γιος του Στέλιου στα 33 είναι σκηνοθέτης και τον μπερδεύουν με τον πατέρα του appeared first on NewSide.gr.
11:18 03/12/2022

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Στέλιος Μάινας: Η κινηματογραφική συνάντηση μετά από 25 χρόνια

okmag.gr
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Στέλιος Μάινας πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα με τίτλο «Εκεί που ζούμε». Πρόκειται για μία μικρογραφία της σύγχρονης Ελλάδας βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χρίστου Κυθρεώτη (εκδόσεις Πατάκη). Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, την ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο […] The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Στέλιος Μάινας: Η κινηματογραφική συνάντηση μετά από 25 χρόνια appeared first on OK.
11:34 25/10/2022

Προβολή ταινίας "Εκεί που ζούμε" στο Σινε Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΠέμπτη, 27 Οκτ 2022 19:30ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 27/10 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/11ΩΡΑ 19:30 ΚΑΙ 21:30«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ»Σκηνοθεσία: Σωτήρης ΓκορίτσαςΗθοποιοί: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Στέλιος Μάινας, Μάκης Παπαδημητρίου,Χριστίνα Τσάφου , Μαρία Καλλιμάνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Τσαλίκη,Αργύρης Μπακιρτζής, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Μηνά, ΛέναΠαπαληγούρα, Ωρόρα Μαριόν, Λένα ΚιτσοπούλουΔιάρκεια: 94 λεπτάΠερίληψηTην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρόςδικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέ...
10:08 24/10/2022

Σασμός: Παυλής vs Αστέρης και οι χρήστες έλαβαν θέση μάχης – «Έτσι που το πάει στο τέλος θα ανοίξει βεντέτα με το Twitter»

Newsbeast.gr
Ραντεβού με τον Alpha είχαν άλλο ένα βράδυ οι φαν του «Σασμού» με τις εξελίξεις της σειράς να τους κρατούν σε εγρήγορση. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται στον δεύτερο κύκλο με «κομμένη» την ανάσα και ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στις ζωές των ηρώων. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/10) είδαμε τον Παύλο να δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία. Ο Παύλος Βρουλάκης που υποδύεται ο Στέλιος Μάινας εμφανίστηκε μπροστά στην Αιμιλία που ενσαρκώνει η Γιώτα Φέστα και της είπε τον λόγο που σκηνοθέτησε τον θάνατό του και έλειπε για 20 χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αιμιλία ξαφνιάστηκε και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Ο Νικηφόρος τώρα έφυγε στην Αθήνα, για να βρει τ
05:22 18/10/2022

Στέλιος Μάινας: Σπάνια έξοδος με τη σύζυγό του - Οι αναπάντεχες συναντήσεις και το άρωμα... Σασμού!

NewsBomb
Ο Στέλιος Μάινας έχει μπει για τα καλά στο... πετσί του ρόλου του ως Παύλος Βρουλάκης στη δημοφιλή σειρά Σασμός,…Περισσότερα...
13:18 02/10/2022

Σασμός: Στέλιος Μάινας και Όλγα Δαμάνη σε ρεσιτάλ ερμηνείας – Υποκλίθηκε το twitter

eleftherostypos.gr
Ο Σασμός συνεχίζει να σαρώνει τη φετινή σεζόν, χαρίζοντας στον ALPHA εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης. Κάθε επειδόσιο κρύβει καταιγιστικές εξελίξεις, ανατροπές και σκηνές όπου οι ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Το βράδυ της Πέμπτης, Στέλιος Μάινας και Όλγα Δαμάνη αποθεώθηκαν σε διάφορες σκηνές με τους χρήστες του Twitter να υποκλίνονται στο ταλέντο τους. Ειδικά στη σκηνή όπου […] Το άρθρο Σασμός: Στέλιος Μάινας και Όλγα Δαμάνη σε ρεσιτάλ ερμηνείας – Υποκλίθηκε το twitter εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:28 30/09/2022

Ο Στέλιος Μάινας ήταν αυτό που έλειπε από τον Σασμό

youfly.com
Ο Στέλιος Μάινας ήρθε για να απογειώσει τον Σασμό και οι τηλεθεατές τον αποθέωσαν! The post Ο Στέλιος Μάινας ήταν αυτό που έλειπε από τον Σασμό appeared first on Youfly.
11:54 22/09/2022

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας έκανε την εμφάνισή του και το twitter πήρε «φωτιά»

Newsbeast.gr
Ο Σασμός επέστρεψε στον «αέρα» του Alpha και το cast, τη δεύτερη αυτή σεζόν, θα ενισχυθεί με τον Στέλιο Μάινα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για πολλά χρόνια και όλοι πίστευαν ότι ήταν νεκρός. Στο επεισόδιο του Σασμού που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/09), ο Στέλιος Μάινας εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Παύλος Βρουλάκης και το twitter πήρε «φωτιά». Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Βρουλάκης πήγε στο νεκροταφείο και στο μνήμα του Μάρκου και του Πετρή. Ενώ ήταν σκυμμένος, βρέθηκε στο πλευρό του ο παπά – Μιχάλης ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του. «Μνήσθητί μου κύριε! Δεν το πιστεύω! Παύλο» αναφώ
22:36 21/09/2022

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας στην πρώτη του εμφάνιση ως Παύλος Βρουλάκης, διψά για εκδίκηση – Οι αντιδράσεις στο twitter

tlife.gr
Σασμός – Ο Στέλιος Μάινας μπήκε και επισήμως στην πετυχημένη σειρά του Alpha, αφού το βράδυ της To άρθρο Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας στην πρώτη του εμφάνιση ως Παύλος Βρουλάκης, διψά για εκδίκηση – Οι αντιδράσεις στο twitter δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:20 21/09/2022

Σασμός: Η συγκλονιστική επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη

zappit.gr
Ο Σασμός ενισχύεται την φετινή, δεύτερη του σεζόν με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς ανάμεσα τους και ο Στέλιος Μάινας. Τη νύχτα […] The post Σασμός: Η συγκλονιστική επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη appeared first on Zappit.
22:04 21/09/2022

«Σασμός»: Πρωταγωνιστής της σειράς στο music video του νέου τραγουδιού

okmag.gr
Με το «Χαμένη Ζωή»  ξεκινά ο νέος κύκλος τραγουδιών σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα που «ντύνουν» την υπερεπιτυχημένη σειρά «Σασμός». Το τραγούδι της σειράς του Alpha, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος. Στο music video συμπρωταγωνιστεί ο Στέλιος Μάινας. Μάλιστα, το «Χαμένη Ζωή» κυκλοφορεί σε δύο versions: μία δυναμική και μία atmospheric. Είναι ένα τραγούδι γεμάτο πάθος και δημιουργική ορμή […] The post «Σασμός»: Πρωταγωνιστής της σειράς στο music video του νέου τραγουδιού appeared first on OK.
20:08 19/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load