Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου»
11:39 - 03/01/2021
Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου. […]
The post Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου»
Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου η Εβελίνα Παπούλια. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη της κόρη ενώ αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση ύψους 60.000 ευρώ που είχε δεχθεί αλλά απέρριψε!
The post Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου»
Τι δήλωσε η ηθοποιός;
Διαβάστε το στο ekriti.grΕβελίνα Παπούλια: "Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου" (video)
"Για τρεις μήνες δουλειά μου έδιναν 60.000 ευρώ και είπα όχι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr