Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου»

11:39 - 03/01/2021

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου. […] The post Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου»

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη  μίλησε το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου η Εβελίνα Παπούλια. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη της κόρη ενώ αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση ύψους 60.000 ευρώ που είχε δεχθεί αλλά απέρριψε! The post Εβελίνα Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παπούλια: «Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου»

Τι δήλωσε η ηθοποιός;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Εβελίνα Παπούλια: "Κάποιοι μου έλεγαν όταν έμεινα έγκυος ότι θα καταστρέψω την καριέρα μου" (video)

"Για τρεις μήνες δουλειά μου έδιναν 60.000 ευρώ και είπα όχι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο