Γεωργάτος: «Με πείραξε που έβγαλαν την τοιχογραφία μου από το Καραϊσκάκη - Ήταν λάθος ενός και μόνο ανθρώπου και όχι του Ολυμπιακού» (ΦΩΤΟ)
12:40 - 03/01/2021
Γεωργάτος: «Με πείραξε που έβγαλαν την τοιχογραφία μου από το Καραϊσκάκη - Ήταν λάθος ενός και μόνο ανθρώπου και όχι του Ολυμπιακού» (ΦΩΤΟ)
03/01/2021
Αποκαλυπτικός ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος, μιλώντας για την απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σβηστεί η προσωπογραφία του, όπως και αυτή του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, από την είσοδο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Γεωργάτος, που βρίσκεται πλέον στο τεχνικό τιμ της Εθνικής, μίλησε μεταξύ άλλων για τα φλέγοντα θέματα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, αλλά και για την απόφασή του να αφήσει το Campionato.
Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού στο «Documento»:
Για τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργάτος: «Με πείραξε που έβγαλαν την τοιχογραφία μου από το Καραϊσκάκη»
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε για την τοιχογραφία του που σβήστηκε από την είσοδο του Καραϊσκάκη, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του.
Διαβάστε το στο Γεωργάτος: «Με πείραξε που ξέβγαλαν τη φωτογραφία μου από το Καραϊσκάκη»
Μιλώντας στην εφημερίδα «Documento» ο Γρηγόρης Γεωργάτος αναφέρθηκε στον τρόπο που...
Το άρθρο Γεωργάτος: «Με πείραξε που ξέβγαλαν τη φωτογραφία μου από το Καραϊσκάκη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr