Πέτρος Κωστόπουλος – Το ταξίδι και η διαμονή μου ήταν πληρωμένα απο…

13:30 - 04/01/2021

Έντονες είναι οι αντιδράσεις κατά των διασήμων που ταξίδεψαν μεχρι το Ντουμπάι για να κάνουν ρεβεγιόν, εν μέσω lockdown, μετά και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα, που αφορά γυναίκα που επέστρεψε από το συγκεκριμένο μέρος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ένας από αυτούς που διασκέδασαν στην πόλη των Αραβικών Εμιράτων και μέσω της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, θέλησε να απαντήσει σε όσα έχουν ακουστεί.     «Χθες ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα με τον Πέτρο. Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να χαμογελάσει και να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε και ο κόσμος βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Κωστόπουλος για το ρεβεγιόν στο Ντουμπάι: Τα έξοδα του ταξιδιού ήταν πληρωμένα

Συνεχίζονται οι αντιδράσειςκατά των διασήμων που πήγαν να κάνουν ρεβεγιόν στο Ντουμπάι,εν μέσω πανδημίας, μετά και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα, που αφορά γυναίκα που επέστρεψε από το συγκεκριμένο μέρος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ένας από αυτούς που διασκέδασαν στην πόλη των Αραβικών Εμιράτων και μέσω της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που επικοινώνησε χθες μαζί του θέλησε να […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη