#Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξομολογείται: «Τρέμει το χέρι μου, με τα χρόνια μπορεί να χάνω λάδια»

govastileto.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επιστρέφει ραδιοφωνικά και μιλά για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα. «Τρέμει το χέρι. Δεν ξέρω, χάνεις λάδια, με τα χρόνια μπορεί να έχω ξεχάσει και να χάνω λάδια. Θέλω να κάνω πλάκα, θέλω να γελάσω, θέλω να […]
15:00 05/03/2024

Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα

zappit.gr
Πίσω στην μεγάλη του αγάπη φαίνεται πως επιστρέφει ο Πέτρος Κωστόπουλος και με την… βούλα από την προσεχή Δευτέρα 4 […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα appeared first on Zappit.
22:00 29/02/2024

Πέτρος Κωστόπουλος: Δες πόσο μεγάλωσε ο 16χρονος γιος του, Μάξιμος – Η φωτογραφία από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

tlife.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε το 2024 έχοντας στο πλευρό του τον μονάκριβο γιο του, Μάξιμο. Ο Πέτρος To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: Δες πόσο μεγάλωσε ο 16χρονος γιος του, Μάξιμος – Η φωτογραφία από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 01/01/2024

Πέτρος Κωστόπουλος: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο του, Μάξιμο – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπαίνει στο κλίμα των γιορτών παρέα με τον γιο του, Μάξιμο, μετρώντας αντίστροφα To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο του, Μάξιμο – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 06/12/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Σαν τη μύγα μες στο γάλα – Πήγε στο Madwalk και κόμπλαρε

koolnews.gr
Χθες το βράδυ, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκλεψε τις εντυπώσεις στο Madwalk, ένα από τα πιο λαμπερά και δημοφιλή events της εγχώριας showbiz και μόδας. Ο εκδότης και τηλεοπτικός παρουσιαστής, γνωστός για το άψογο στυλ του, έκανε αίσθηση με την εμφάνισή του, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για το κλασικό ανδρικό ντύσιμο. Σε […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: Σαν τη μύγα μες στο γάλα – Πήγε στο Madwalk και κόμπλαρε appeared first on Koolnews.gr.
20:58 21/11/2023

Μύκονος: Η πρώην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου πωλείται έναντι… 50 εκατ. ευρώ!

thecaller.gr
Ο διάσημος κομμωτής, Charles Worthington, που είχε αγοράσει την πρώην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, την βγάζει προς πώληση σε τιμή -ρεκόρ.  Ο διάσημος κομμωτής, Charles Worthington, που είχε αγοράσει την πρώην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, την βγάζει προς πώληση σε τιμή -ρεκόρ.  Η ιστορία του ακινήτου, ξεκινά το 1993, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε τις διαδικασίες για την ανέγερση της υπερπολυτελούς εξοχικής κατοικίας. To 2013, όταν είχε ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας του, η έπαυλη […]
21:00 28/10/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αντίδραση σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για την Τζένη Μπαλατσίνου

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν την Τρίτη ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού. «Η πρώην γυναίκα σου παντρεύτηκε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος αντέδρασε άμεσα: «Ε μη με αρχίζεις τώρα […]
14:00 19/09/2023

Γιώργος Λιάγκας σε Πέτρο Κωστόπουλο: «Η πρώην γυναίκα σου παντρεύτηκε. Εσύ θα ξαναπαντρευτείς;»

thecaller.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας κάθισαν απέναντι στο Πρωινό, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, και συζήτησαν για όλα. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, κάτι που προκάλεσε αρχικά μια σχετική αναστάτωση… Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας κάθισαν απέναντι στο Πρωινό, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, και συζήτησαν για όλα. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, κάτι που προκάλεσε αρχικά μια σχετική αναστάτωση… «Η πρώην γυναίκα σου παντρεύτηκε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος αντέδρασε άμεσα: «Ε μη με αρχίζεις τώρα […]
13:00 19/09/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Η φωτογραφία με τον γιο του Μάξιμο

okmag.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον γάμο το με τη Τζένη Μπαλατσινού. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο Μάξιμος είχε τα γενέθλιά του, με τον νεαρό να σβήνει 16 κεράκια στην τούρτα του. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε ανεβάσει τότε μια φωτογραφία τους, η οποία όμως […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: Η φωτογραφία με τον γιο του Μάξιμο appeared first on OK! Magazine.
22:58 28/08/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Βουτιά από τα βράχια για 9η χρονιά, παρέα με το γιό του – Βίντεο που κόβει την ανάσα

happytv.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο γιος του Μάξιμος, περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Μύκονο και χθες ανέβασαν ένα βίντεο που "κόβει την ανάσα". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πέτρος Κωστόπουλος: Βουτιά από τα βράχια για 9η χρονιά, παρέα με το γιό του – Βίντεο που κόβει την ανάσα
12:37 16/08/2023

Πέτρος και Μάξιμος Κωστόπουλος: Κόβει την ανάσα η βουτιά τους από ψηλό βράχο

okmag.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο γιος του Μάξιμος γνωρίζουν πως να κάνουν τα καλοκαίρια τους μοναδικά, αλλά και να συνεχίζουν την «παράδοση» χρονιά τη χρονιά. Μπαμπάς και γιος πήδηξαν στη θάλασσα για 9η συνεχόμενη χρονιά από τον βράχο της Αγίας Άννας στη Μύκονο και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό. Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνόδευε το βίντεό τους […] The post Πέτρος και Μάξιμος Κωστόπουλος: Κόβει την ανάσα η βουτιά τους από ψηλό βράχο appeared first on OK! Magazine.
22:58 15/08/2023

Παιχνιδιάρα η Σπανού – Το τηλεφωνικό σ3ξ και…

empisteutiko.gr
Πάμε στο μακρινό 2013, τότε που το «Πρωινό Μου» στο Mega το παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Στο πάνελ της εκπομπής υπήρχε η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η οποία… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Παιχνιδιάρα η Σπανού – Το τηλεφωνικό σ3ξ και… appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 28/06/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο ξεχωριστός τρόπος που ευχήθηκε στην κόρη του, Αμαλία για τα γενέθλιά της

okmag.gr
Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς η κόρη τους, Αμαλία έχει τα γενέθλιά της. Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος τής ευχήθηκε δημόσια με δυο τρυφερά στιγμιότυπα. «Χρόνια σου πολλά μωρό μου!», έγραψε ο περήφανος πατέρας στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που τη δείχνει να χαμογελά και να […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: Ο ξεχωριστός τρόπος που ευχήθηκε στην κόρη του, Αμαλία για τα γενέθλιά της appeared first on OK! Magazine.
00:30 12/05/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό»

thebest.gr
Για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκαλύπτοντας την απάτη που είχαν στήσει και έκανε «Τούρκο» τον Παπανδρέου.
00:40 04/05/2023

Κωστόπουλος: Έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο- Μου πρότειναν να ασχοληθώ ξανά με την πολιτική

thecaller.gr
Καλεσμένος στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, και αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε τότε.Καλεσμένος στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, και αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε τότε. «Δούλεψα 4 με 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Είχα πάρει ένα ντοκτορά στο Παρίσι και έκανα αυτό. Ταυτόχρονα δούλευα […]
16:54 03/05/2023

Πέτρος Κωστόπουλος στο The 2Night Show: «Έχω ξεβλαψέχει εγώ ο ίδιος 4 με 5 φορές»

Gazzetta
Ευρωβουλή, ΚΛΙΚ, ΙΜΑΚΟ, γάμος, παιδιά, πτώχευση, διαζύγιο και μια νέα εποχή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος τα είπε όλα στο The 2Night Show.
13:20 03/05/2023

Λιάγκας για Κωστόπουλο: «Πέρασε σοβαρή περιπέτεια με τη ψυχική του υγεία, πήρε χάπια για να το ξεπεράσει»

tlife.gr
Τη συνέντευξη που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show σχολίασαν To άρθρο Λιάγκας για Κωστόπουλο: «Πέρασε σοβαρή περιπέτεια με τη ψυχική του υγεία, πήρε χάπια για να το ξεπεράσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:28 03/05/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο λόγος που εκείνος και η Τζένη Μπαλατσινού έστειλαν τις κόρες τους στην Αμερική

tlife.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά από τρία χρόνια τηλεοπτικής αποχής βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» για To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: Ο λόγος που εκείνος και η Τζένη Μπαλατσινού έστειλαν τις κόρες τους στην Αμερική δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:00 03/05/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Η τηλεόραση, το Ευρωκοινοβούλιο, τα χρέη της Imako και η κατάθλιψη

ieidiseis.gr
Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή του.Στο στούντιο του The 2Night Show βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσα έχουν ακολουθήσει στη ζωή του μετά από την οικονομική του καταστροφή. Καθώς και την περίοδο που βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος. Αρχικά είπε στον παρουσιαστή πως του άρεσε το διάστημα που έκανε τηλεόραση, αλλά δεν θα έκανε ξανά πρωινό. Του άρεσε το βραδινό talk show που έκανε παλιά. «Μου ανεβάζει την αδρεναλίνη η τηλεόραση», είπε συγκεκριμένα. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο διαζύγιό του από την Τζένη Μπαλατσινού: «Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δ
07:23 03/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load