Τραμπ: Εάν δεν ήμουν εγώ, το Χονγκ Κονγκ θα είχε εξαλειφθεί σε 14 λεπτά
18:00 - 22/11/2019
Ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το πρόσωπο του... ειρηνοποιού, τονίζοντας ότι χωρίς τη δική του παρέμβαση, το Χονγκ Κονγκ θα είχε εξαλειφθεί σε λιγότερο από ένα τέταρτο της ώρας.
Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραμπ: Αν δεν ήμουν εγώ το Χονγκ Κονγκ θα είχε εξαλειφθεί σε 14 λεπτά
Σε μια περίοδο εμπορικού «πολέμου» με την Κίνα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι μια «εμπορική συμφωνία με το Πεκίνο είναι ενδεχομένως πολύ κοντά»
Διαβάστε το στο Ντόναλντ Τραμπ: Εάν δεν ήμουν εγώ, το Χονγκ Κονγκ θα είχε εξαλειφθεί σε 14 λεπτά
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο κινεζικός στρατός δεν επενέβη για να καταστείλει τις...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤραμπ: Aν δεν είχα παρέμβει, το Χονγκ Κονγκ θα είχε «εξαφανιστεί σε 14 λεπτά»
Ο κινεζικός στρατός δεν επενέβη για να καταστείλει τις διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας στο Χονγκ Κονγκ, επειδή ο ίδιος το ζήτησε από τον Κινέζο ομόλογό του, υποστήριξε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΟ Τραμπ «σώζει» το Χονγκ Κονγκ: Αν δεν παρέμβαινα θα είχε «εξαλειφθεί» σε 14 λεπτά
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο κινεζικός στρατός δεν επενέβη για […]
The post Ο Τραμπ «σώζει» το Χονγκ Κονγκ: Αν δεν παρέμβαινα θα είχε «εξαλειφθεί» σε 14 λεπτά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΧωρίς την παρέμβασή του, το Χονγκ Κονγκ θα είχε εξαλειφθεί σε 14 λεπτά δήλωσε ο Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο κινεζικός στρατός δεν επενέβη για να καταστείλει τις διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας στο Χονγκ Κονγκ,...
Διαβάστε το στο hellasjournal.com