Θ.Ευθυμιάδης: «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα δεν κάνουμε σεξ»

18:48 - 06/01/2021

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την καραντίνα και το κατά πόσο του έχει αλλάξει την ζωή, ενώ αναφέρθηκε στην σεξουαλική επαφή με την γυναίκα του. Αρχικά αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται σε αυτό. «Γράφω ένα βιβλίο με όλα αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αναφερόμενος στο πώς αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής. «Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο, απλώς θέλω να τα βάλω σε μια σειρά», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, με αφορμή τα Θεοφάνια και τον Αγιασμό των Υδάτων, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στο ποστ που έκανε, στο οποίο φαίνεται με τη σύζυγό του Αννα Δημητρίεβιτς σε ένα ποταμάκι, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία του νερού. «Το καθαρό ζωντανό νερ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ»

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, ως μία  πρακτική  για να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή

Διαβάστε το στο

Θαν. Ευθυμιάδης: «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα δεν κάνουμε σεξ»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την καραντίνα και το κατά πόσο του έχει αλλάξει την ζωή, ενώ αναφέρθηκε στην σεξουαλική επαφή με την γυναίκα του. Αρχικά αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται σε αυτό. «Γράφω ένα βιβλίο με όλα αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αναφερόμενος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θ.Ευθυμιάδης: Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα δεν κάνουμε σεξ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την καραντίνα και το κατά πόσο του έχει αλλάξει την ζωή, ενώ αναφέρθηκε στην σεξουαλική επαφή με την γυναίκα του. Αρχικά αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται σε αυτό. «Γράφω ένα βιβλίο με όλα αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αναφερόμενος στο πώς αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής. «Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο, απλώς θέλω να τα βάλω σε μια σειρά», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, με αφορμή τα Θεοφάνια και τον Αγιασμό των Υδάτων, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στο ποστ που έκανε, στο οποίο φαίνεται με τη σύζυγό του Αννα Δημητρίεβιτς σε ένα ποταμάκι, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία του νερού. «Το καθαρό ζωντανό νε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις