Τσαβούσογλου: Σχεδιάζουμε συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες με τον Δένδια
08:49 - 08/01/2021
Για συνάντησή του τις επόμενες εβδομάδες με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια έκανε λόγο ο ομόλογός του της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. «Υπάρχει τώρα ένα παράθυρο ευκαιρίας για καλύτερο διάλογο με την Ελλάδα. Και σχεδιάζουμε τις επόμενες εβδομάδες συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ο οποίος είναι και προσωπικός μου φίλος» δήλωσε […]
The post Τσαβούσογλου: Σχεδιάζουμε συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες με τον Δένδια appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσαβούσογλου: Πολύ καλός φίλος μου ο Δένδιας - Θα έχουμε διάλογο τις επόμενες εβδομάδες
Διαβάστε το στο Τσαβούσογλου: Προσωπικός φίλος ο Δένδιας - Θα έχουμε διάλογο τις επόμενες εβδομάδες
«Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στις σχέσεις μας με την ΕΕ», δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ
Διαβάστε το στο lifo.grΟ Τσαβούσογλου προαναγγέλλει έναρξη διαλόγου με Δένδια τις επόμενες εβδομάδες
“Η λύση των δύο κρατών δεν είναι μόνο δική μας ιδέα”, υποστήριξε ο Τούρκος Υπουργός
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤσαβούσογλου: Θα υπάρξει διάλογος με τον Δένδια τις επόμενες εβδομάδες
Πολιτική
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστήριξε πως τις επόμενες εβδομάδες ετοιμάζεται να «χτίσει» διάλογο με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια.
Σύμφωνα με την Καθημερινή ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Πορτογαλία δήλωσε πως «υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο για να έχουμε έναν καλύτερο διάλογο με την Ελλάδα. Ο Έλληνας υπουργός είναι προσωπικός μου φίλος και τις επόμενες εβδομάδες θα δημιουργήσουμε έναν διάλογο μαζί του και στα πλαίσια αυτά είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στις σχέσεις μας με την Ε.Ε.».
Ο Τσαβούσογλου κατα τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πορτογάλο ομόλογο του Αγκούστο Σάντος Σίλβα, τήρησε
Διαβάστε το στο topontiki.grΤσαβούσογλου: Σχεδιάζουμε να συναντηθούμε με τον Δένδια, που είναι πολύ καλός μου φίλος
Την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον Νίκο Δένδια εμφανίζεται ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Γενί Σαφάκ.
Διαβάστε το στο Cnn.grΤσαβούσογλου: Φίλος ο Δένδιας - Θα έχουμε διάλογο τις επόμενες εβδομάδες
Πάντως, ο Τσαβούσογλου κατα τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πορτογάλο ομόλογο του Αγκούστο Σάντος Σίλβα, τήρησε σκληρή γραμμή στο ζήτημα του Κυπριακού
Διαβάστε το στο ekriti.gr