Αμάρυνθος: Ραγίζει καρδιές ο αδελφός του άτυχου 24χρονου

00:02 - 10/01/2021

Συγκλονίζει το μήνυμα του αδερφού του 25χρονου από την Αμάρυνθο που δίνει μάχη στην εντατική του ΚΑΤ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τα Θεοφάνεια, όταν βούτηξε στα κρύα νερά για να πιάσει τον σταυρό. Ο Γιάννης, για τρίτη μέρα, δίνει τη δική του μάχη στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να μην τον …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμάρυνθος: Πάλεψε για χάρη μου – Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Γιάννη

Αρχικά ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει χέρια και πόδια. Λόγω, όμως, της σοβαρότητας της κατάστασής του οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.     Σήμερα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμα για την πορεία της υγείας του μιας και έχει υγρά στος πνεύμονες. Ο αδερφός του Γιάννη του στέλνει μήνυμα ενθάρρυνσης λέγοντας: «Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος υπαρξής μου και το καμάρι μου. Πάλεψε για χάρη μου, όπως παλεύω και εγώ για σένα τόσους μήνες. Είσαι η ζωή μου όλη. Είσαι τα πάντα μου. Σ’ αγαπώ».

Διαβάστε το στο spoilers

Αμάρυνθος: Ραγίζει καρδιές ο αδελφός του άτυχου 24χρονου

Συγκλονίζει το μήνυμα του αδερφού του 25χρονου από την Αμάρυνθο που δίνει μάχη στην εντατική του ΚΑΤ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τα Θεοφάνεια, όταν βούτηξε στα κρύα νερά για να πιάσει τον σταυρό. Ο Γιάννης, για τρίτη μέρα, δίνει τη δική του μάχη στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να μην τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»