Καρπάτκα, η τούρτα-πουτίγκα από τα πολωνικά Καρπάθια Όρη

12:01 - 10/01/2021

Cucina povera  Υλικά Για τη ζύμη 1 κούπα γάλα (250ml) 115 γραμμάρια βούτυρο 1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ. (150 γραμμάρια) 5 αυγά μεσαία 1 τσιμπιά αλάτι Για την κρέμα 3 κούπες γάλα (750ml) 130 γραμμάρια ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας βανίλια σε ζάχαρη ή 3 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 1 αυγό + 4 κρόκους αυγών 40 γραμμάρια κορνφλάουρ 20 γραμμάρια αλεύρι γ.ο.χ. 350 γραμμάρια βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (25 γραμμάρια) Ζάχαρη άχνη για τη διακόσμηση Εκτέλεση Ετοιμάστε τη ζύμη: Σε ένα κατσαρολάκι ζεστάνετε το γάλα μαζί με το βούτυρο μέχρι να λιώσει σε μεσαία προς χαμηλή θερμοκρασία. Φέρτε το μίγμα σε βρασμό, προσθέστε 1 κούπα αλεύρι και το αλάτι και χαμηλώστε την έν

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)