Ελευθερία Αρβανιτάκη: Οι δυο γάμοι και η σχέση με τα παιδιά της – “Δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο”
00:30 - 12/01/2021
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η σπουδαία
To άρθρο Ελευθερία Αρβανιτάκη: Οι δυο γάμοι και η σχέση με τα παιδιά της – “Δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο
Η διακεκριμένη ερμηνεύτρια μίλησε για την καριέρα της, τα παιδιά της αλλά και την απώλεια που την έκανε σκληρή
Διαβάστε το στο Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο»
H Ελευθερία Αραβανιτάκη σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στους δύο γάμους...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο»
H Ελευθερία Αραβανιτάκη σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στους δύο γάμους που έχει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλευθερία Αρβανιτάκη: Οι δύο γάμοι και η σχέση με τα παιδιά της
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια συνέντευξη – εξομολόγηση για τον έρωτα, τον γάμο, τα παιδιά και την απώλεια του πατέρα της που σφράγισε τα νεανικά της χρόνια.Απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ελευθερία Αρβανιτάκη, για μια αποκαλυπτική συνέντευξη από αυτές που δεν συνηθίζει, αφού η τραγουδίστρια προτιμάει να κρατάει εδώ και χρόνια να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της προσωπικής ζωής της.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο, η Ελευθερία, όπως συνηθίζουν να την φωνάζουν οι θαυμαστές της, δήλωσε ότι αυτό το διάστημα είναι μόνη, χωρίς σύντροφο και, παρότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί σε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr