Φαίη Σκορδά: Εγώ πρότεινα στον ΑΝΤ1 την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρωινό
11:49 - 12/01/2021
Έρχεται να σώσει το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας. Οι χαμηλές πτήσεις της Φαίης Σκορδά στην τηλεθέαση, ο "σπόρος" που έριξε και η κραυγή σε βοήθεια.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: Έτσι σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό -Συμπαρουσιαστές ξανά [βίντεο]
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως ο Γιώργος Λιάγκας, όχι μόνο επιστρέφει στα «πάτρια» εδάφη, αλλά θα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό. Και μπορεί το πρωί της Τρίτης όλοι να περίμεναν την έναρξη της εκπομπής προκειμένου να ακούσουν το σχόλιο της Φαίης Σκορδά, ωστόσο […]
The post Φαίη Σκορδά: Έτσι σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό -Συμπαρουσιαστές ξανά [βίντεο] appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΦαίη Σκορδά για επιστροφή Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: Έβαλα το σπόρο
Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και δη στο Πρωινό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚόνι Μεταξά: Έτσι σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό”
Μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση ο ANT1 αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο “Πρωινό” στο
To άρθρο Κόνι Μεταξά: Έτσι σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦαίη Σκορδά: Δήλωση έκπληξη για την επιστροφή Λιάγκα στην εκπομπή της
Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ANT1 μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και ήταν αφοπλιστική. «Εγώ έβαλα το σπόρο» δήλωσε η Φαίη Σκορδά που ευχαρίστησε το κανάλι για τα γρήγορα αντανακλαστικά του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΦαίη Σκορδά: Δήλωση έκπληξη για την επιστροφή Λιάγκα στην εκπομπή της
Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ANT1 μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και ήταν αφοπλιστική. «Εγώ έβαλα το σπόρο» δήλωσε η Φαίη Σκορδά που ευχαρίστησε το κανάλι για τα γρήγορα αντανακλαστικά του.
Διαβάστε το στο