«Θυμάμαι για να έχω μέλλον»: Το σποτ της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση
13:40 - 12/01/2021
Παρουσιάζεται αυτή την ώρα από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο η πρώτη διαφημιστική ολιγόλεπτη ταινία για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, που αναφέρεται στις 261 Συνοδικές και Περιφερειακές Εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Εκκλησία της Ελλάδος στις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις της.
Το άρθρο «Θυμάμαι για να έχω μέλλον»: Το σποτ της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Θυμάμαι για να έχω μέλλον» - Το σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση (BINTEO)
Διαβάστε το στο «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»: Το σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από τo 1821
Την πρώτη διαφημιστική, ολιγόλεπτη ταινία για τα 200 έτη από την ελληνική Επανάσταση του...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»: Το πρώτο σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από τo 1821 [βίντεο]
Την πρώτη διαφημιστική, ολιγόλεπτη ταινία για τα 200 έτη από την ελληνική Επανάσταση του 1821 παρουσίασε την Τρίτη (12/1) η Εκκλησία της Ελλάδος, παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου. Η προβολή έγινε στην «Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων» του Συνοδικού Μεγάρου. Το μήνυμα της ταινίας «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον» αφορά στις 261...
The post «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»: Το πρώτο σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από τo 1821 [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr"Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον": Η Εκκλησία της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από το 1821 [Βίντεο]
Επίσημη προβολή της πρώτης διαφημιστικής ολιγόλεπτης ταινίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 έτη από την ελληνική Επανάσταση του 1821.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑυτό είναι το πρώτο σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
«Η ιστορία δεν είναι μόνο παρελθόν. Είναι και πυξίδα για το μέλλον. Γι΄ αυτό, “θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον”», το κεντρικό μήνυμα
The post Αυτό είναι το πρώτο σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΤο σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 – ΒΙΝΤΕΟ
H πρώτη διαφημιστική ολιγόλεπτη ταινία για τα 200 έτη από την ελληνική Επανάσταση του 1821 παρουσιάστηκε σήμερα από την Εκκλησία της Ελλάδος, παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου:
Το άρθρο Το σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤο πρώτο σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821
Κεντρικό μήνυμα: «θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»
Διαβάστε το στο news.gr«Θυμάμαι γιατί θέλω να έχω μέλλον» Το μήνυμα της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από το 1821
Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου έγινε η προβολή της πρώτης διαφημιστικής ολιγόλεπτης ταινίας για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, που αναφέρεται στις 261 Συνοδικές και Περιφερειακές Εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Εκκλησία της Ελλάδος στις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις της. Πριν από την προβολή της ταινίας, χαιρέτησε […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr