«Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»

14:29 - 12/01/2021

Η Εκκλησία της Ελλάδος, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, προέβη σήμερα στην επίσημη προβολή της πρώτης διαφημιστικής ολιγολέπτου ταινίας για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η προβολή έγινε στην «Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων» του Συνοδικού Μεγάρου. Το μήνυμα της ταινίας «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον» αφορά στις 261 Συνοδικές και Περιφερειακές Εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Εκκλησία της Ελλάδος στις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις της, για τη συμπλήρωση των δύο αιώνων από την έναρξη του Αγώνος του 1821. Τον Μακαριώτατο συνόδευαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδι

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκκλησία της Ελλάδος: «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»

Η Εκκλησία της Ελλάδος, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, προέβη σήμερα στην επίσημη προβολή της πρώτης διαφημιστικής ολιγολέπτου ταινίας για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η προβολή έγινε στην «Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων» του Συνοδικού Μεγάρου. Το μήνυμα της ταινίας «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον» αφορά […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Η ελληνική Εκκλησία τιμά το 1821: «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον» [video]

Στην επίσημη προβολή της πρώτης διαφημιστικής ολιγόλεπτης ταινίας για τα 200 έτη από την ελληνική Επανάσταση του 1821 προέβη σήμερα η Εκκλησία

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»

Η Εκκλησία της Ελλάδος, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, προέβη σήμερα στην επίσημη προβολή της πρώτης διαφημιστικής ολιγολέπτου ταινίας για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Το άρθρο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)