Εξιτήριο από το μαιευτήριο παίρνει σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού

14:34 - 12/01/2021

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίκλιας, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατάνε στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Τζένη Μπαλατσινού!- ΦΩΤΟ

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έφυγαν το μεσημέρι της Τρίτης  από το μαιευτήριο με το μωρό τους με προορισμό το σπίτι τους! Το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο στο φωτογραφικό φακό ενώ έκανε και κάποιες δηλώσεις για το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής τους, τον ερχομό του Κικίλια Junior! Η Τζένη ήταν πάρα πολύ συγκινημένη αλλά και  μια κούκλα, φορώντας, ένα λευκό πουλόβερ ένα τζιν παντελόνι, ενώ δεν σταμάτησε να κοιτάζει το γιο της για να δει αν είναι σκεπασμένος! Ο Βασίλης Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Τζένη Μπαλατσινού – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βιώνουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Ανήμερα των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι έγινε έτσι μαμά για τέταρτη φορά. Σήμερα η... The post Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Τζένη Μπαλατσινού – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωρό για την Τζένη Μπαλατσινού – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας (ΦΩΤΟ)

Με τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους τα οποία φαίνονταν κάτω από τις μάσκες τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έφυγαν το μεσημέρι της Τρίτης από το μαιευτήριο με το μωρό τους, με προορισμό το σπίτι τους. Ο Βασίλης Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον […] The post Εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωρό για την Τζένη Μπαλατσινού – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»