Τραμπ: Είναι «εντελώς γελοία» η διαδικασία παραπομπής μου

17:48 - 12/01/2021

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί αφού οι υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, την περασμένη εβδομάδα, χαρακτήρισε σήμερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμετανόητος ο Τραμπ: «Εντελώς γελοία» η διαδικασία παραπομπής μου

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί αφού οι υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει «τεράστιος θυμός» για τις ενέργειες που γίνονται για την παραπομπή του, προσθέτοντας όμως ότι δεν επιθυμεί τη βία.... The post Αμετανόητος ο Τραμπ: «Εντελώς γελοία» η διαδικασία παραπομπής μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Εντελώς γελοία» χαρακτηρίζει ο Τραμπ τη διαδικασία της παραπομπής του

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Τραμπ: Γελοία η διαδικασία καθαίρεσής μου

Γελοια χαρακτήρισε την διαδικασία απομπομπής του ο απερχόμενος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ,  μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων. Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, που θύμιζαν πραξικόπημα, ο Τραμπ είπε ότι δεν θέλει να δει σκηνές βίας στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. «Το κατηγορητήριο θυμίζει κυνήγι μαγισσών, η διαδικασία καθαίρεσής μου είναι γελοία», συμπλήρωσε ο […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο