Χιμένεθ στους παίκτες : «Θέλω να παλεύουμε σαν ομάδα – Θα χρειαστείτε όλοι»

09:07 - 13/01/2021

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές του ενόψει και της συνέχειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χιμένεθ σε παίκτες: «Είχα τρία αριστερά μπακ και τώρα έχω ένα, θα χρειαστείτε όλοι»

Λίγες ώρες πριν το ματς με τον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες της ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα

Διαβάστε το στο

Χιμένεθ σε παίκτες: «Είχα τρία αριστερά μπακ και τώρα έχω ένα, θα χρειαστείτε όλοι»

Λίγες ώρες πριν το ματς με τον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες της ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα.

Διαβάστε το στο

Χιμένεθ στους παίκτες: Θέλω ομαδικό πνεύμα – Σας χρειάζομαι όλους

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ενόψει και της συνέχειας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ομιλία Χιμένεθ με νόημα: «Θέλω να παλεύουμε σαν ομάδα - Θα χρειαστείτε όλοι»

Ομιλία Χιμένεθ με νόημα: «Θέλω να παλεύουμε σαν ομάδα - Θα χρειαστείτε όλοι» 13/01/2021 Μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ έστειλε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τους ξεκαθάρισε ότι τους υπολογίζει όλους. Οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης, άλλωστε, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια και ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να κρατήσει στην… τσίτα όλους τους παίκτες του. «Θέλω να ξέρετε πως σας χρειάζομαι όλους και σας υπολογίζω όλους, γιατί όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Είστε όλοι χρήσιμοι. Τα παιχνίδια είναι πολλά, δύσκολα, συνεχόμενα και απαιτητικά και πάντα υπάρχουν προβλήματα με απουσίες. Θέλω να

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)