Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

11:10 - 13/01/2021

Μετά από 18 μήνες υπομονή και χάρη στην επιμονή  του για επανακαταμέτρηση των ψήφων, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ορκίστηκε σήμερα εκ νέου βουλευτής, μετά την πρόσφατη κοινοποίηση στη Βουλή της απόφασης του εκλογοδικείου για την επικράτησή του έναντι του ανθυποψηφίου του Θανάση Παπαχριστόπουλου. Με αυτό τον τρόπο μπήκε και οριστικό τέλος στο θρίλερ που είχε καταγραφεί …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ορκίστηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, με θρησκευτικό όρκο και μετά από 18 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ορκίστηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, με θρησκευτικό όρκο και μετά από 18 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά την κοινοποίηση της απόφασης του εκλογοδικείου, η οποία τον δικαίωσε, καταλαμβάνοντας τη βουλευτική έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου. Ο κ. Κουρουμπλής, αμέσως μετά τις εκλογές, είχε προσφύγει στο […] The post ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βουλή: Ορκίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ορκίστηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, με θρησκευτικό όρκο και μετά από 18 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά την κοινοποίηση της απόφασης του εκλογοδικείου, η οποία τον δικαίωσε, καταλαμβάνοντας τη βουλευτική έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής Wed, 13/01/2021 - 12:01

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής – Πήρε την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου

Ορκίστηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, με θρησκευτικό όρκο και μετά από 18 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατέλαβε τη βουλευτική έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου. Ο κ. Κουρουμπλής, αμέσως μετά τις εκλογές, είχε προσφύγει στο εκλογοδικείο ζητώντας επανακαταμέτρηση των ψήφων έναντι του συνυποψηφίου του βουλευτή στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας, Θ. Παπαχρηστόπουλου. Σύμφωνα με την απόφαση του εκλογοδικείου, ο κ. Κουρουμπλής έλαβε 226 περισσότερες ψήφους έναντι του κ. Παπαχριστόπουλου. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής – Πήρε την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου

Διαβάστε το στο spoilers

Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Μετά από 18 μήνες υπομονή και χάρη στην επιμονή  του για επανακαταμέτρηση των ψήφων, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ορκίστηκε σήμερα εκ νέου βουλευτής, μετά την πρόσφατη κοινοποίηση στη Βουλή της απόφασης του εκλογοδικείου για την επικράτησή του έναντι του ανθυποψηφίου του Θανάση Παπαχριστόπουλου. Με αυτό τον τρόπο μπήκε και οριστικό τέλος στο θρίλερ που είχε καταγραφεί ... The post Ορκίστηκε βουλευτής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Βουλή: Ορκίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ορκίστηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, με θρησκευτικό όρκο και μετά από 18 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του... The post Βουλή: Ορκίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»

33χρονος πέθανε ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο με την παρέα του στα Ιωάννινα

Μαγαζάτορες στην Πάτρα βάζουν τσουβάλια για να «οχυρωθούν» από την κακοκαιρία

Ολιγόωρη αλλά ισχυρή η κακοκαιρία το πρωί του Σαββάτου στη Δυτική Στερεά