Κώστας Φραγκολιάς: «Χρωστάω ένα κομμάτι της καριέρας που έχω κάνει στην Άννα Βίσση»
17:58 - 13/01/2021
Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και τη Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς.Ανάμεσα στις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχθηκε να απαντήσει, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν νιώθει αμηχανία όταν είναι με τη νυν σύντροφό του και ακούγεται κάποιο κομμάτι της Άννας Βίσση στο ραδιόφωνο. «Χρωστάω ένα κομμάτι της καριέρας που έχω κάνει στην Άννα Βίσση. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κώστας Φραγκολιάς παραδέχεται: Χρωστάω ένα κομμάτι της καριέρας μου στην Άννα Βίσση (βίντεο)
«Είμαι περίπου ποδοσφαιριστής, περίπου ηθοποιός και περίπου μοντέλο» παραδέχτηκε με χιούμορ ο ίδιος
Διαβάστε το στο O Kώστας Φραγκολιάς παραδέχεται: “Ένα μέρος της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση”
Τη νέα στήλη της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Pop Up, «Σπάσ’τα», εγκαινίασε ο Κώστας Φραγκολιάς. Η Φωτεινή ανακρίνει τον Κώστα με ερωτήσεις –
To άρθρο O Kώστας Φραγκολιάς παραδέχεται: “Ένα μέρος της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Φραγκολιάς: Χρωστάω στην Άννα Βίσση ένα κομμάτι της καριέρας που έχω κάνει
Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up» και εξομολογήθηκε πως οφείλει μέρος της καριέρας του στην Άννα Βίσση. «Χρωστάω ένα κομμάτι της καριέρας που έχω κάνει στην Άννα Βίσση. Δυστυχώς ή ευτυχώς στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσα από αυτό». Ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή επιλέγει: «Εντάξει, Βίσση».
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Φραγκολιάς: Χρωστάω στην Άννα Βίσση ένα κομμάτι της καριέρας που έχω κάνει
Διαβάστε το στο spoilers