#Κώστας Φραγκολιάς

Τσιμτσιλή σε Μαρτάκη: «Ο Φραγκολιάς είχε τον φόβο ότι αν ποτέ έφευγε, θα τον αντικαθιστούσαμε με σένα»

thecaller.gr
Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Συγκεκριμένα, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου απουσίαζαν, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε στο πλατό τον Κώστα Μαρτάκη. «Αυτόν (Κώστας Φραγκολιάς) ήθελα να “φάω”, αλλά τελικά “έφαγα” την Τίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος καθόταν […]
10:00 16/04/2024

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Ξενοίκιασαν το σπίτι που έμεναν

govastileto.gr
Η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και μάλιστα επιβεβαιώθηκε το πρωί της Τρίτης 9/4 από τον Κώστα Φραγκολιά. Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day»: «Από τότε που γύρισε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. […]
17:00 09/04/2024

Κώστας Φραγκολιάς για Νίκη Λυμπεράκη: «Εκείνη δεν σεβάστηκε τον Νίκο Καρβέλα, τον διέκοπτε συνέχεια»

zappit.gr
Στην κάμερα του «Γεια Σου» μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ Ισίδωρος Φίκαρης, όπου […] The post Κώστας Φραγκολιάς για Νίκη Λυμπεράκη: «Εκείνη δεν σεβάστηκε τον Νίκο Καρβέλα, τον διέκοπτε συνέχεια» appeared first on Zappit.
13:00 07/04/2024

Κώστας Φραγκολιάς: «Όταν έρθει αυτή η μαύρη ώρα να αποχωρήσει από την εκπομπή ο Παπανώτας θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο»

tlife.gr
Τον Κώστα Φραγκολιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπή Fay’s Time και η δημοσιογράφος, Σοφία Ραφτοπούλου. Ο To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: «Όταν έρθει αυτή η μαύρη ώρα να αποχωρήσει από την εκπομπή ο Παπανώτας θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 04/04/2024

Συγκινημένος ο Φραγκολιάς: «Θέλω να κάνω κάτι που το σκέφτομαι καιρό» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Κώστας Φραγκολιάς αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας έχουν τα γενέθλιά τους και οι συνεργάτες τους στο Happy Day είχαν ετοιμάσει εκπλήξεις. Αρχικά , o Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Μου επιτρέπεις κάτι; Σκεφτόμουν πολύ αν θα το κάνω ή όχι, αλλά θέλω, το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα. Θέλω να δώσω μια ευχή σε μια γυναίκα που […] Το άρθρο Συγκινημένος ο Φραγκολιάς: «Θέλω να κάνω κάτι που το σκέφτομαι καιρό» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 01/04/2024

Ο Κώστας Φραγκολιάς στο GAME TIME> Η αγάπη για τον Ολυμπιακό, το πρωϊνό ξύπνημα και ο γάμος

kourdistoportocali.com
ΟΠΑΠ The post Ο Κώστας Φραγκολιάς στο GAME TIME> Η αγάπη για τον Ολυμπιακό, το πρωϊνό ξύπνημα και ο γάμος appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 01/03/2024

Κώστας Φραγκολιάς για αλλαγή ώρας του «Mega Καλημέρα»: «Τυχεροί, θα κοιμούνται μισή ώρα παραπάνω»

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό χθες, σε νέα ώρα θα βλέπουμε από τη Δευτέρα 27/11 την εκπομπή της To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς για αλλαγή ώρας του «Mega Καλημέρα»: «Τυχεροί, θα κοιμούνται μισή ώρα παραπάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 25/11/2023

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κώστα Φραγκολιά

tlife.gr
Εξαιρετικά δύσκολες ώρες βιώνει ο Κώστας Φραγκολιάς αφού από τη ζωή έφυγε ένα πολύ αγαπημένο του To άρθρο Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κώστα Φραγκολιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 22/10/2023

Κώστας Φραγκολιάς: «Άλλη μια χρονιά στο Happy Day και ό,τι γίνει»

zappit.gr
Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλά στην κάμερα του «I Love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα. Το γνωστό μοντέλο και […] The post Κώστας Φραγκολιάς: «Άλλη μια χρονιά στο Happy Day και ό,τι γίνει» appeared first on Zappit.
15:00 24/09/2023

Κώστας Φραγκολιάς για Δώρα Πατσιώτη: «Χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

tlife.gr
Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς για Δώρα Πατσιώτη: «Χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 17/09/2023

Μουρμούρα: Ο ιδιαίτερος ρόλος του Κώστα Φραγκολιά

youfly.com
Πως θα εμπλακεί στη ζωή του Μηνά ο Κώστας Φραγκολιάς; The post Μουρμούρα: Ο ιδιαίτερος ρόλος του Κώστα Φραγκολιά appeared first on Youfly.
11:58 24/07/2023

Κώστας Φραγκολιάς: Στην Αλόννησο με τη σύντροφό του, Δώρα – Αγκαλιά μέσα στη θάλασσα

tlife.gr
Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και μετά το τέλος του Happy Day, ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκίνησε τις To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: Στην Αλόννησο με τη σύντροφό του, Δώρα – Αγκαλιά μέσα στη θάλασσα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 15/07/2023

Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: Οι διακοπές στην Αλόννησο και η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού

okmag.gr
Ο Κώστας Φραγκολιάς βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές του στο πλευρό της αγαπημένης του Δώρας Πατσιώτη, και η αλήθεια είναι πως ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Ο ηθοποιός κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Αλόννησο με τη σύντροφό του και κουνάνε το μαντήλι στον «Κλέων» μέσα από τα γαλαζοπράσινα νερά  των Σποράδων. Η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού […] The post Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: Οι διακοπές στην Αλόννησο και η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού appeared first on OK! Magazine.
12:58 15/07/2023

Ο Κώστας Φραγκολιάς στο okmag: Η επιστροφή στη «Μουρμούρα» και το ενδεχόμενο του γάμου

okmag.gr
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες το Happy Day στον Alpha και ο Κώστας Φραγκολιάς μιλά στο okmag για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, τις ξεχωριστές στιγμές που πέρασε με την ομάδα τις εκπομπής και τα θέματα που τον δυσκόλεψαν. Ο ίδιος αναφέρεται και στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια με την επιστροφή του στη «Μουρμούρα» […] The post Ο Κώστας Φραγκολιάς στο okmag: Η επιστροφή στη «Μουρμούρα» και το ενδεχόμενο του γάμου appeared first on OK! Magazine.
12:58 21/06/2023

Κώστας Φραγκολιάς: Η ανανέωση με το Happy Day και η επιτυχημένη σειρά του Alpha που θα παίξει την επόμενη σεζόν

tlife.gr
Για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Happy Day αλλά και τη συμφωνία με επιτυχημένο To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: Η ανανέωση με το Happy Day και η επιτυχημένη σειρά του Alpha που θα παίξει την επόμενη σεζόν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:38 27/05/2023

Κώστας Φραγκολιάς: Ανακοίνωσε στον αέρα ότι θα συνεχίσει στο «Happy Day» - τι άλλο θα κάνει στον Alpha

ieidiseis.gr
Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν ο τελευταίος από τους συντελεστές του «Happy Day» που δεν είχε συμφωνήσει με τον Alpha για την προσεχή σεζόν.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει εδώ και καιρό απαντώντας στις ερωτήσεις που δέχονταν από άλλες εκπομπές ότι επιθυμία της είναι η ομάδα του «Happy Day» να συνεχίσει απαράλλαχτη και του χρόνου. Η ίδια, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου είχαν ήδη συμβόλαια σε ενέργεια με το κανάλι. Μοναδική εκκρεμότητα που παρέμενε ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος βρίσκονταν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Το θέμα με τον Κώστα Φραγκολιά δεν ήταν βέβαια η παραμονή του ή όχι στο πάνελ του «Happy Day». Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έχει κατ’ επανάληψη πει ότι, εκτ
13:34 26/05/2023

Κώστας Φραγκολιάς: «Έτσι γνωρίστηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός μιλά στη Τζένη […] The post Κώστας Φραγκολιάς: «Έτσι γνωρίστηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου» appeared first on Zappit.
09:42 26/05/2023

Κώστας Φραγκολιάς: «Σήμερα αύριο θα έχουμε κατασταλάξει για την παρουσία μου στο Happy Day»

zappit.gr
Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στο Πρωινό για το μέλλον του στο Happy Day, αλλά και για άλλες επαγγελματικές σκέψεις που […] The post Κώστας Φραγκολιάς: «Σήμερα αύριο θα έχουμε κατασταλάξει για την παρουσία μου στο Happy Day» appeared first on Zappit.
11:58 24/05/2023

Εκλογές 2023: Ο Κώστας Φραγκολιάς πήγε να ψηφίσει αλλά δεν τα κατάφερε αφού δεν υπήρχε το όνομά του

Newsbeast.gr
Πολλές ευχές για την ονομαστική του εορτή η οποία ήταν χθες (21/05) δέχθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς στην έναρξη της εκπομπής Happy Day στον Alpha το πρωί της Δευτέρας (22/05). Ο παρουσιαστής μάλιστα, μοιράστηκε με τους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και τους τηλεθεατές ένα περιστατικό το οποίο βίωσε την Κυριακή των εκλογών όταν και πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς πήγε να ψηφίσει αλλά δεν κατέστη δυνατό καθώς το όνομά του δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους. Ο παρουσιαστής, την Παρασκευή, είχε μπει στην σχετική εφαρμογή για να βρει το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζει αλλά υπήρχε μόνο το όνομα της αδερφής του και όχι το δικό του. Την επό
20:40 22/05/2023

Κώστας Φραγκολιάς: Δεν κατάφερε να ψηφίσει γιατί το όνομά του δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους

tlife.gr
Τη δική του περιπέτεια από τις χθεσινές εθνικές εκλογές περιέγραψε ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: Δεν κατάφερε να ψηφίσει γιατί το όνομά του δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:20 22/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load