Λάκης Λαζόπουλος: «Με την Τασούλα κάναμε χιούμορ μέχρι το τέλος, όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα»

14:42 - 24/11/2019

Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος, τρεις μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του, Τασούλας. […] The post Λάκης Λαζόπουλος: «Με την Τασούλα κάναμε χιούμορ μέχρι το τέλος, όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Με την Τασούλα κάναμε χιούμορ μέχρι το τέλος, όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, τρεις μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί, όσο εκείνη έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Δείτε μέρος της συνέντευξής του εδώ: Είναι η πρώτη φορά που μιλάς μετά την απώλειά σου, Λάκη.. Δε μου αρέσει να μοιράζομαι τα άσχημα συναισθήματα με τον κόσμο. Αυτή είναι μια απόφαση χρόνων που έχω πάρει: να μοιράζομαι μαζί του την τέχνη μου και τίποτα πέραν αυτού. Αυτός ήταν άλλωστε, και ο λόγος που δεν πήγα τόσα χρόνια να σηκώσω σημαία και να πω «περνάω δύσκολα, σας παρακαλώ σεβαστείτε το». Γενικά, όπως ξέρεις καλά κι εσύ, δεν είμαι «παρακαλετάκιας» σε οποιονδήποτε τομέα. Θέλω να σηκώνω τ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο