Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί θα ήταν άνεργος»

13:42 - 14/01/2021

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος αποκατέστησαν εξώδικα τις σχέσεις του και τώρα εκείνη έχει μόνο γλυκά λόγια να πει […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί θα ήταν άνεργος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μου μίλησε γλυκά ο Τριαντάφυλλος και τον συγχώρεσα (βίντεο)

Πώς έκρινε τη συμμετοχή του στο Survivor;

Διαβάστε το στο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου “πετσόκοψε” τον Τριαντάφυλλο! “Χαίρομαι που πήγε στο Survivor γιατί θα ήταν άνεργος”

Επικές δηλώσεις για τον πρώην συμπαίκτη της στο J2US… Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος αποκατέστησαν εξώδικα τις σχέσεις του και τώρα εκείνη έχει μόνο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου “πετσόκοψε” τον Τριαντάφυλλο! “Χαίρομαι που πήγε στο Survivor γιατί θα ήταν άνεργος” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χαίρεται που ο Τριαντάφυλλος πήγε στο «Survivor» – «Όλη αυτή η φασαρία βγήκε σε καλό»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τριαντάφυλλος τράβηξαν πάνω τους το ενδιαφέρον πριν λίγο καιρό όταν οι δυο τους αντάλλασσαν εξώδικα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί θα ήταν άνεργος»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ε.Παπαδοπούλου: «Πάλι καλά πήγε στο Survivor o Τριαντάφυλλος γιατί θα ήταν άνεργος»

Για ακόμη μία φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Τριαντάφυλλο, που διορθώθηκε πριν αποχωρήσει για το Survivor. «Μιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, μου έστειλε μήνυμα ότι δεν τα εννοούσε έτσι. Του είπα κι εγώ ας το κλείσουμε εδώ. Μου μίλησε γλυκά, τον συγχώρησα κι εγώ. Εκείνος μου είπε μετά να βγούμε σε κάποια εκπομπή μαζί ή να βγω δημόσια και να πω ότι τα βρήκαμε. Δεν χρειάζεται… Τον πήρα τα Χριστούγεννα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, με πήρε κι εκείνος πίσω. Τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν πάει στο Survivor. Μάλλον ήταν στον δρόμο και δεν μου απάντησε. Του είπα καλή επιτυχία. Τον βλέπω ότι τα πάει πάρα πολύ ωραία, έχει γίνει ένα με την ομάδα και στα αγωνίσματα βελτιώνεται. Εί

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον Τριαντάφυλλο σήμερα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η εκρηκτική παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη σχέση της με τον Τριαντάφυλλο, μετά από τα εξώδικα που αντάλλαξαν και τις επιδόσεις του στο «Survivor 2021».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί αλλιώς θα ήταν άνεργος»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος – πριν εκείνος φύγει για Survivor – αποκατέστησαν τις σχέσεις τους και σήμερα ως καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, περιέγραψε πώς τα βρήκαν με τον τραγουδιστή. «Μιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, μου έστειλε μήνυμα ότι δεν τα εννοούσε έτσι. Του είπα κι εγώ ας το κλείσουμε εδώ. Μου μίλησε γλυκά, τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί θα ήταν άνεργος" (video)

"Ποιος πήγε εκεί; Άνθρωποι που ο κύκλος τους λίγο έως πολύ έχει κλείσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον Τριαντάφυλλο σήμερα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η εκρηκτική παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη σχέση της με τον Τριαντάφυλλο, μετά από τα εξώδικα που αντάλλαξαν και τις επιδόσεις του στο «Survivor 2021».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο