Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω»

14:33 - 14/01/2021

Στην εκπομπή “Love it” και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος απάντησε πως δεν πρόκειται ποτέ […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γνωστός Έλληνας δηλώνει: Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω (βίντεο)

Διαβάστε το στο

«Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω»

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στην Ελένη Ευσταθίου. Ο To άρθρο «Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Δημήτρης Σταρόβας: Η επική του ατάκα για τα μπότοξ της Μπεκατώρου – Θα «κλάψεις»

Όχι, πως η Μαρία Μπεκατώρου, δεν το έχει παραδεχτεί αλλά…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ποιος ηθοποιός είπε: Μπότοξ δεν κάνω, να γίνω σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω

Ποιος ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;     Αναφέρθηκε στους φόβους, στα μπότοξ και στην προσωπική του ζωή. «Είμαι θρησκευόμενος, αλλά όχι θρησκόληπτος. Φοβάμαι μη γεράσω από τότε που ήμουν 20 χρονών».     Όσο για το αν θα έκανε μπότοξ ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε: «Όχι, δεν θα κάνω μπότοξ. Και τη Μπεκατώρου τη βρίζω, της λέω… θα γελάς, θα κλαις και δεν θα τα καταλαβαίνουμε».   Και συνέχισε: «Δεν είμαι μαμάκιας, μένω μόνος μου από τα 17 μου. Έχω κάνει δύο γάμους, ο πρώτος στα 26 και ο δεύτερος στα 40 και κάτι. Γάμους… γιαλαντζί δεν κάνω, είμαι παραδοσιακός. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, δεν καίγομαι κιόλας. Θα το έκανα για το χατίρι της Άννας. Η κόρη μου έχει γνωριστεί με την... > Δι

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Σταρόβας: "Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω"

"Ανεβαίνω στη ζυγαριά και γράφει… error"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο