Κατερίνα Ζαρίφη: “Βλέπω αισθησιακές ταινίες” – Όσα είπε για Αναστάσιο Ράμμο και τη καριέρα της στην τηλεόραση
01:24 - 15/01/2021
Η Κατερίνα Ζαρίφη συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά τον Γρηγόρη στο «The 2Night
To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: “Βλέπω αισθησιακές ταινίες” – Όσα είπε για Αναστάσιο Ράμμο και τη καριέρα της στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Ζαρίφη: Βλέπω αισθησιακές ταινίες όπως βλέπουν και οι άντρες - ΒΙΝΤΕΟ
Στην εκπομπή "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Ζαρίφη.
Διαβάστε το στο thebest.grΚατερίνα Ζαρίφη: «Βλέπω αισθησιακές ταινίες – Λατρεύω αυτές που έχει παίξει ο Κώστας Γκουσγκούνης»
Kαλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show», ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Ζαρίφη και «άνοιξε» την καρδιά της στον παρουσιαστή χωρίς… ντροπές! Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν και οι άντρες «Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω σε μια εποχή ροκ. Φέτος τραγούδησα (στο J2US), που ήταν η μεγάλη μου τρέλα. Εγώ […]
The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Βλέπω αισθησιακές ταινίες – Λατρεύω αυτές που έχει παίξει ο Κώστας Γκουσγκούνης» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr