Νίκος Ψαρράς: «Είμαι πιστός και πολύ περήφανος- Είναι ωραίο να τον τιμάς τον άνθρωπό σου»
17:42 - 15/01/2021
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πανδημία και το πώς αυτή η νέα κατάσταση φοβάται ότι θα κάνει τα παιδιά να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, ενώ μίλησε με τρυφερότητα και για την σύντροφο της ζωής του Έλενα Καρακούλη. «Έχουμε τρομάξει και συνηθίσει τη μοναξιά μας. Πιο πολύ φοβάμαι ότι τα παιδιά μας προσαρμόζονται σε αυτή τη […]
The post Νίκος Ψαρράς: «Είμαι πιστός και πολύ περήφανος- Είναι ωραίο να τον τιμάς τον άνθρωπό σου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Ψαρράς: Είναι ωραίο τον τιμάς τον άνθρωπο σου
Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για την γνωριμία με την σύζυγο του, το γάμο και εάν ζηλεύει.Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στη προσωπική του ζωή.
Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι «με την σύντροφό μου είμαστε μαζί από το 2012. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό Θέατρο, είναι θεατρολόγος. Από την πρώτη στιγμή γνωριμίας ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί. Συγκατοικήσαμε αμέσως».
«Η γυναίκα μου είναι μαζεμένη, δεν αγαπά τη δημοσιότητα. Είναι όμορφη και μέσα της. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Είναι ειλικρινής στη σχέση μας. Είναι πολύ σημαντικό με τον σύντροφό σου να είσαι ανοιχτός. Είμαι κι εγώ ανοιχτός και πιστός και πολύ περήφανος. Είναι ωραίο να τον τιμάς τον άνθρωπό σου. Και είναι ωραίο όταν α
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr