#Νίκος Ψαρράς

Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για τον γιο τουQ «Μου έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε»

Newsit
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή βρέθηκε ο Νίκος Ψαρράς ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, για το θέατρο αλλά και για την σχέση του με το γιο του Πάνο. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον Μάνο Νιφλή στιγμές από την περίοδο που ... Περισσότερα To άρθρο Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για τον γιο τουQ «Μου έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 16/04/2024

Νίκος Ψαρράς για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη: «Περιμένουμε να βγει απόφαση γιατί είμαστε κατηγορούμενοι»

govastileto.gr
Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για το θέατρο, την οικογένειά του αλλά και την αγωγή που έκανε εις βάρος του ο Γιώργος Κιμούλης. «Όταν πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία, οι πρώτες μέρες με τον γιο μου ήταν δύσκολες. Ο γιος μου στο ταξίδι μας στην Ιαπωνία μου […]
17:00 07/04/2024

Νίκος Ψαρράς – Η Μάγισσα: Ο ηθοποιός αποχαιρετά τον ρόλο του στη σειρά του ANT1 – «Με συγκίνησε βαθιά»

tlife.gr
Με μια φωτογραφία του ως «Κανέλλος» από τη σειρά του ANT1, «Η Μάγισσα» ο Νίκος Ψαρράς To άρθρο Νίκος Ψαρράς – Η Μάγισσα: Ο ηθοποιός αποχαιρετά τον ρόλο του στη σειρά του ANT1 – «Με συγκίνησε βαθιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 13/02/2024

Μάγισσα: Ο Νίκος Ψαρράς «αποχαιρετά» τον Κανέλλο Λάσκαρη

zappit.gr
Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα γυρίσματα που είχε ο Νίκος Κανέλλος για τη σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Κανέλλο […] The post Μάγισσα: Ο Νίκος Ψαρράς «αποχαιρετά» τον Κανέλλο Λάσκαρη appeared first on Zappit.
22:00 13/02/2024

Νίκος Ψαρράς: «Είναι ένα τραύμα που όλοι το περνάμε, είναι μια πληγή που αιμορραγεί»

zappit.gr
Ο Νίκος Ψαρράς έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Ο ηθοποιός απάντησε και για την απώλεια […] The post Νίκος Ψαρράς: «Είναι ένα τραύμα που όλοι το περνάμε, είναι μια πληγή που αιμορραγεί» appeared first on Zappit.
09:00 29/01/2024

Νίκος Ψαρράς: “Δεν ξέρω αν υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας αλλά όταν είδα τη σύζυγό μου…”

instyle.gr
Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και τον γάμο του συγκινώντας με τις λέξεις του. Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα, περιέγραψε τα συναισθήματά του την πρώτη φορά που συνάντησε τη σύζυγό του. “Δεν ξέρω αν υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας. Όταν είδα τη γυναίκα μου, σκόνταψε, γέλασα εγώ, αυτή κοκκίνισε, μέσα στο […] The post Νίκος Ψαρράς: “Δεν ξέρω αν υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας αλλά όταν είδα τη σύζυγό μου…” appeared first on InStyle.
11:46 27/01/2024

Ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης στη Μάγισσα και ο Αντρέι γίνεται επίσημα Λάσκαρης 

queen.gr
Ποιος νικά στη μονομαχία Μάρκου και Αντρέι; Ο Νίκος Ψαρράς ως Κανέλλος, είναι εκείνος που αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στο μυστήριο και στη Μάγισσα όλα μονομιάς αλλάζουν. Περισσότερα...
07:09 25/01/2024

Ο Νίκος Ψαρράς, ο «εθνικός θείος» στη Μάγισσα έπεσε θύμα της Δαμιανής αλλά οι φανς δεν το άντεξαν

queen.gr
Ο Κανέλλος πλανεύτηκε από την Κατερίνα Λέχου αλλά τίποτε δεν θα τον σταματήσει στο να νικήσει το καλό στο φινάλε της Μάγισσας. Έστω και αν θυσιαστεί ο ίδιος.  Περισσότερα...
07:09 18/01/2024

Η Μάγισσα: Ποτούλα και Κανέλλος κάνουν βόλτα με τα άλογα

youfly.com
Με βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Χρύσα Κλούβα και ο Νίκος Ψαρράς, ως Ποτούλα και Κανέλλος κάνουν βόλτα με τα άλογα. The post Η Μάγισσα: Ποτούλα και Κανέλλος κάνουν βόλτα με τα άλογα appeared first on Youfly.
19:58 13/12/2023

Η Μάγισσα: «Θα πεθάνουν άνθρωποι άδικα που δεν το περιμένουμε»

youfly.com
Ο Νίκος Ψαρράς, που υποδύεται τον Κανέλλο στην Μάγισσα, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι θα πεθάνουν άνθρωποι άδικα, που δεν το περιμένουμε. The post Η Μάγισσα: «Θα πεθάνουν άνθρωποι άδικα που δεν το περιμένουμε» appeared first on Youfly.
00:58 09/12/2023

Η Μάγισσα – Ψαρράς: Έτσι προέκυψε ο ρόλος του Κανέλλου

youfly.com
Συνέντευξη στο «Τύπος TV» παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς και μίλησε για το ρόλο του Κανέλλου στη Μάγισσα και τις δυσκολίες που υπήρξαν στα γυρίσματα. The post Η Μάγισσα – Ψαρράς: Έτσι προέκυψε ο ρόλος του Κανέλλου appeared first on Youfly.
10:58 08/12/2023

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών – Θα υπάρξει β’ κύκλος;

logiastarata.gr
Ο Νίκος Ψαρράς και η Γιώτα Αργυροπούλου σε διαφορετικές συνεντεύξεις μίλησαν για τον χαρακτήρα της Θεοφανώς στη σειρά Η ΜΑΓΙΣΣΑ Η σειρά θα ολοκληρώσει την προβολή των επεισοδίων στο τέλος της σεζόν. Με το ενδεχόμενο να υπάρξει νέος κύκλος για τον οποίο θα γίνουν ανακοινώσεις πολύ αργότερα. Το ενδιαφέρον του Netflix για τη σειρά και […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών – Θα υπάρξει β’ κύκλος; appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 25/11/2023

Η Μάγισσα – Νίκος Ψαρράς: Τα τελευταία επεισόδια και τα δυνατά spoilers

youfly.com
O Nίκος Ψαρράς βρέθηκε καλεσμένος χθες βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε σπόιλερ για την Δαμιανή, αλλά και τα τελευταία επεισόδια. The post Η Μάγισσα – Νίκος Ψαρράς: Τα τελευταία επεισόδια και τα δυνατά spoilers appeared first on Youfly.
09:58 01/11/2023

Νίκος Ψαρράς για ερωτική σκηνή με Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ο γιος μου σοκαρίστηκε, ταράχτηκε»

tlife.gr
Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τη To άρθρο Νίκος Ψαρράς για ερωτική σκηνή με Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ο γιος μου σοκαρίστηκε, ταράχτηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 01/11/2023

Νίκος Ψαρράς: «Στο χωριό μου νόμιζαν ότι δουλεύω σε στριπτιζάδικο»

zappit.gr
Στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης 31/10 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη […] The post Νίκος Ψαρράς: «Στο χωριό μου νόμιζαν ότι δουλεύω σε στριπτιζάδικο» appeared first on Zappit.
01:00 01/11/2023

Νίκος Ψαρράς: Του έγινε τελικά πρόταση από την ΕΡΤ;

thecaller.gr
Δηλώσεις στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς.Δηλώσεις στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς.Μάλιστα, αναφέρθηκε στην επιτυχία της «Μάγισσας» στον ΑΝΤ1, αλλά και στο αν έχει δεχθεί πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ. «Η «Μάγισσα» θα έχει πολύ ενδιαφέρον και φοβερές ανατροπές συνέχεια. Με τα νούμερα δεν ασχολούμαστε, είναι περισσότερο δουλειά των καναλιών. Εμείς ασχολούμαστε πιο πολύ με […]
12:00 12/10/2023

Κατερίνα Λέχου: Με ιδιαίτερα peep toes σε βραδινή έξοδο – Ιδανικά για τη μεταβατική σεζόν

okmag.gr
Eίναι από τις πιο ταλαντούχες και φινετσάτες γυναίκες της showbiz. Η Κατερίνα Λέχου πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο τη Δευτέρα. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Σύγχρονο θέατρο και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Σκηνές από ένα γάμο». Στο έργο πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ψαρράς και η Μαρίνα Ασλάνογλου. Για την εμφάνισή της η Κατερίνα Λέχου επέλεξε για την […] The post Κατερίνα Λέχου: Με ιδιαίτερα peep toes σε βραδινή έξοδο – Ιδανικά για τη μεταβατική σεζόν appeared first on OK! Magazine.
09:58 10/10/2023

Νίκος Ψαρράς: Από την Μάγισσα στον Μπέργκμαν

youfly.com
Ποιον ρόλο θα υποδυθεί στο θεατρικό σανίδι; The post Νίκος Ψαρράς: Από την Μάγισσα στον Μπέργκμαν appeared first on Youfly.
11:58 30/09/2023

Νίκος Ψαρράς: «Έχω χάσει τη λατρεία μου για αυτήν τη δουλειά»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνεργασίες του, για τη γυναίκα της ζωής του Έλενα, […] The post Νίκος Ψαρράς: «Έχω χάσει τη λατρεία μου για αυτήν τη δουλειά» appeared first on Zappit.
16:00 28/09/2023

Ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάσης Ροϊλός αλά Maestro έγιναν τα νέα είδωλα της Μάγισσας για το κοινό

queen.gr
«Νικηφόρες πώς άλλαξες έτσι;» Οι φανς του Ροϊλού από την εποχή των Άγριων Μελισσών τον θαύμασαν στον νέο - δύσκολο ρόλο του στη Μάγισσα.Περισσότερα...
07:17 27/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load