Σάκκαρη: «Θα μετατρέψω το δωμάτιό μου σε γυμναστήριο»

15:00 - 17/01/2021

Αισιόδοξη παραμένει η Μαρία Σάκκαρη, παρά το γεγονός ότι θα μπει σε απομόνωση για 14 ημέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκκαρη: “Θα μετατρέψω το δωμάτιό μου σε γυμναστήριο”

Lamianow.gr Σάκκαρη: “Θα μετατρέψω το δωμάτιό μου σε γυμναστήριο” Σε απομόνωση για 14 ημέρες θα μπει η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν στο αεροπλάνο από το Ντουμπάι προς την Αυστραλία όπου βρέθηκαν θετικά κρούσματα. Παραμένοντας αισιόδοξη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω των social media. «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας! Ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις, αλλά η αγάπη σας μου […] Σάκκαρη: “Θα μετατρέψω το δωμάτιό μου σε γυμναστήριο” Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αισιόδοξη παραμένει η Μαρία Σάκκαρη, παρά το γεγονός ότι θα μπει σε απομόνωση για 14 ημέρες. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που ήταν στο αεροπλάνο από το Ντουμπάι προς την Αυστραλία…

Διαβάστε το στο politik.gr

Αφοσιωμένη στον στόχο της ενόψει της έναρξης του Αυστραλιανού Open είναι η Μαρία Σάκκαρη.Σε υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων θα μείνει η Μαρία Σάκκαρη στη Μελβούρνη, καθώς βρίσκεται εκεί για να λάβει μέρος στο Αυστραλιανό Open το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου. Δυστυχώς, ο προπονητής της αθλήτριας Μπιάνκα Αντρεέσκου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η 25χρονη πρωταθλήτρια βρισκόταν στην ίδια πτήση με τον κόουτς της συναθλήτριά της. Το γεγονός αυτό θα… καθυστερήσει την Σάκκαρη στο να ξεκινήσει τις προπονήσεις επί Αυστραλιανού εδάφους, όμως όπως τόνισε με δημοσίευσή της στο Instagram θα αρχίσει τις προπονήσεις στο δωμάτιό της! Πιο συγκεκριμένα, δήλωσ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σάκκαρη : «Θα μετατρέψω το δωμάτιο μου σε γυμναστήριο» (pic)

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε καραντίνα και όπως ανέφερε σε ανάρτηση της, για να παραμείνει σε φόρμα θα μετατρέψει το δωμάτιο της σε γυμναστήριο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»