Αθανασιάδης: «Με έκανε πιο δυνατό το λάθος με την Ζόρια…»
16:52 - 17/01/2021
Ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τον έκανε πιο δυνατό το λάθος του με την Ζόρια. Ο Γιώργος Αθανασιάδης μετράει τρεις συνεχόμενες συμμετοχές με την φανέλα της ΑΕΚ και στις τρεις έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας. Ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την μέχρι τώρα πορεία […]
The post Αθανασιάδης: «Με έκανε πιο δυνατό το λάθος με την Ζόρια…» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθανασιάδης : «Μου έκανε καλό το λάθος με τη Ζόρια, με έβαλε σε σκέψεις να δουλέψω περισσότερο»
Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το τραγικό λάθος με τη Ζόρια αλλά και το πώς δούλεψε στη συνέχεια για να το αφήσει πίσω του.
Διαβάστε το στο Αθανασιάδης: «Μου έκανε καλό το λάθος με τη Ζόρια»
Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε για το γεγονός ότι κάθισε και δούλεψε μετά το λάθος με τη Ζόρια με συνέπεια στα τελευταία παιχνίδια να κερδίσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης.
Διαβάστε το στο Αθανασιάδης : «Μου έκανε καλό το λάθος με τη Ζόρια, με έβαλε σε σκέψεις να δουλέψω περισσότερο»
Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το τραγικό λάθος με τη Ζόρια αλλά και το πώς δούλεψε στη συνέχεια για να το αφήσει πίσω του.
Διαβάστε το στο to10.gr