Ζέτα Μακρυπούλια: Απάντησε για πρώτη φορά στη δήλωση του Χρήστου Λούλη

09:42 - 25/11/2019

Στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια απάντησε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζέτα Μακρυπούλια: Δε φαντάζεστε τι απάντησε πρώτη φορά στην δήλωση του Χρήστου Λούλη (βίντεο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά πρώτη φορά στα όσα είχε πει ο Χρήστος Λούλης για εκείνη και το υποκριτικό ταλέντο της!

Διαβάστε το στο

Ζέτα Μακρυπούλια: Απάντησε πρώτη φορά στον Χρήστο Λούλη (VIDEO)

Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά πρώτη φορά στα όσα είχε πει ο Χρήστος Λούλης για εκείνη και το υποκριτικό ταλέντο της! Ο Χρήστος Λούλης είχε πει πως: «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα». Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από αρκετό καιρό απάντησε: «Έγινε ένα τεράστιο σίριαλ όλο αυτό με τον Χρήστο Λούλη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ποτέ. Ούτε τώρα θα το ανοίξω και πολύ. Αλλά θέλω να πω, ότι εν μέρει σε κάποια π

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»