#Ζέτα Μακρυπούλια

Χαρμόσυνα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Έγινε για έκτη φορά θεία – Η φωτογραφία του νεογέννητου

tlife.gr
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς ο αδελφός της, Άκης Μακρυπούλιας απέκτησε ακόμα ένα To άρθρο Χαρμόσυνα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Έγινε για έκτη φορά θεία – Η φωτογραφία του νεογέννητου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 24/04/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπήρχε η επιθυμία για να κάνουμε παιδί»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του στο τραγούδι, στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega», αλλά και στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία […]
13:00 18/04/2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο με ολόμαυρο look και άνετο παντελόνι

queen.gr
Είναι η πιο cool λύση για να ντυθείς σε μία βραδινή σου έξοδο.Περισσότερα...
13:09 16/04/2024

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη: "Ο χωρισμός έπαιξε ρόλο στην αλλαγή της φωνής μου"

Παραπολιτικά
Για τις έντονες στιγμές στην καριέρα του, τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και την αλλαγή στη φωνή του, μίλησε σε προσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δείτε το βίντεο
10:00 06/04/2024

Άρης Καβατζίκης για Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτα Μακρυπούλια : «Τότε είχε γραφτεί ότι η σχέση τους ήταν συμβόλαιο»

govastileto.gr
Τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην εκπομπή «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube σχολίασαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της. Ο Άρης Καβατζίκης, παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που έκανε συνέντευξη στον γνωστό τραγουδιστή και οι άνθρωποι της δισκογραφικής του εταιρείας του υποδείκνυαν το περιεχόμενο των ερωτήσεων που […]
11:00 04/04/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

tlife.gr
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη για το νέο του βίντεο στο κανάλι του στο To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 02/04/2024

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η νυχτερινή έξοδος που τους έφερε κοντά – Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι;

tlife.gr
Στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η νυχτερινή έξοδος που τους έφερε κοντά – Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 13/03/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Η νυχτερινή έξοδος τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους

govastileto.gr
Σε γνωστό club-restaurant στο Αιγάλεω βρέθηκαν σχεδόν 3 χρόνια μετά τον χωρισμό τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης, στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου». «Αυτό που είδαμε, μας χαροποίησε πολύ ευχάριστα, είτε μιλάμε για επανασύνδεση φιλική η κάτι παραπάνω, αφού δεν ξέρουμε πως θα γίνει…” ξεκίνησε λέγοντας και στη […]
14:00 13/03/2024

Σου αρέσουν οι κοτσίδες; 5 stylish χτενίσματα που έχουμε εμπνευστεί από τη Ζέτα Μακρυπούλια

queen.gr
Ο sleek κότσος είναι απίστευτα δημοφιλές, γιατί χαρίζει ένα lift up στα χαρακτηριστικά του προσώπου.Περισσότερα...
21:09 14/02/2024

Μάγεψε μέχρι και τους καρχαρίες: Η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε στην Ζανζιβάρη και οι φωτογραφίες της είναι βγαλμένες από ταινία

Newside.gr
Στην Ζανζιβάρη υποδέχτηκε το νέο έτος η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως αποκάλυψε με αναρτήσεις της στο instagram. Η παρουσιάστρια του ANT1 επέλεξε να ταξιδέψει στην Ανατολική Αφρική προκειμένου να απολαύσει τις γιορτές στο καταγάλανο τοπίο, όπου και έκανε τις βουτιές της στην παραλία. «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ [...] Το άρθρο Μάγεψε μέχρι και τους καρχαρίες: Η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε στην Ζανζιβάρη και οι φωτογραφίες της είναι βγαλμένες από ταινία εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
15:00 14/02/2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Ταξίδι στη Φλωρεντία για την παρουσιάστρια του ANT1 – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

tlife.gr
Το νέο της ταξίδι στο εξωτερικό έκανε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Ταξίδι στη Φλωρεντία για την παρουσιάστρια του ANT1 – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 12/02/2024

Τζένη Θεωνά: Δε θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι, κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή

Newsit
«Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό», λέει η Τζένη Θεωνά. Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, την καριέρα της, αλλά και την τηλεόραση. «Νιώθω πολύ μεγάλη που κλείνω 20 χρόνια τηλεοπτικής πορείας. Δεν έχω πάρει το ... Περισσότερα To άρθρο Τζένη Θεωνά: Δε θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι, κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 02/02/2024

Τζένη Θεωνά: «Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, […] The post Τζένη Θεωνά: «Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό» appeared first on Zappit.
11:00 02/02/2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει με μαγιό στις παραλίες της Ζανζιβάρης και εντυπωσιάζει

tlife.gr
Το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη εξακολουθεί να απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια αποφάσισε τις φετινές To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει με μαγιό στις παραλίες της Ζανζιβάρης και εντυπωσιάζει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 06/01/2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη

Παραπολιτικά
«Ξέρω ξέρω, είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα αυτή τη στιγμή στο insta, αλλά σήμερα κολύμπησα δίπλα σε δελφίνια, είδα άπειρα πολύχρωμα ψαράκια και είπα να μοιραστώ αυτές τις εικόνες μαζί σας! Κυρίως αυτό το απέραντο γαλάζιο!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.
21:00 05/01/2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Κολύμπησε δίπλα στα δελφίνια! Νέες φωτογραφίες από τις βουτιές της στην Ζανζιβάρη

tlife.gr
Στην Ζανζιβάρη υποδέχτηκε το νέο έτος η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως αποκάλυψε με αναρτήσεις της στο instagram. To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Κολύμπησε δίπλα στα δελφίνια! Νέες φωτογραφίες από τις βουτιές της στην Ζανζιβάρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 03/01/2024

Ζέτα Μακρυπούλια: To comfort casual look της που εντυπωσίασε

onsports.gr
Η Ζέτα Μακρυπούλια δικαίως θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες…
12:17 03/01/2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά στην Ζανζιβάρη

queen.gr
Η ευχή της ηλιοκαμμένης Ζέτας Μακρυπούλια για το 2024 «ήρθε» μαζί με υπέροχες εικόνες από τον εξωτικό προορισμό που επέλεξε για πρώτη φορά να περάσει την Πρωτοχρονιά.Περισσότερα...
15:09 02/01/2024

Ρουκ Ζουκ: Οι ηθοποιοί της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» βάζουν ακουστικά και παίζουν με την καρδιά τους

zappit.gr
Όταν το Ρουκ Ζουκ και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνουν σε εορταστικό mood, το παιχνίδι μοιάζει με το καλύτερο πάρτυ, δια […] The post Ρουκ Ζουκ: Οι ηθοποιοί της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» βάζουν ακουστικά και παίζουν με την καρδιά τους appeared first on Zappit.
16:00 24/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load