Θανάσης Ευθυμιάδης: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν χάρηκα την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα»

02:45 - 19/01/2021

Στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στον […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν χάρηκα την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο λόγος που δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα και η κατάθλιψη

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στο Tik Talk ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής του και πόσο τον έχουν ευνοήσει. Επίσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γυναίκα του, τις κόρες του, αλλά και στην επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα την οποία – όπως δήλωσε – δεν χάρηκε. «Εγώ […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί δεν μπόρεσε να χαρεί ποτέ την επιτυχία του «Ντόλτσε Βίτα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Συνέντευξη στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις ριζικές αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, μίλησε για την κατάθλιψη από την οποία έπασχε για οκτώ χρόνια, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν μπόρεσε να χαρεί την τεράστια επιτυχία της σειράς "Ντόλτσε Βίτα" όπου πρωταγωνίστησε.  "Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Οκτώ χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Ό

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: Απίστευτη αποκάλυψη! Ο λόγος που δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha,  Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ…

Διαβάστε το στο queen.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: Απίστευτη αποκάλυψη! Ο λόγος που δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha,  Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που…

Διαβάστε το στο astrology.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο λόγος που δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα και η οκτάχρονη κατάθλιψη…

«Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε. Και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος» είπε στην εκπομπή Tik Talk και στον Αντώνη Σρόιτερ. Συνέχισε λέγοντας τους τρόπους που προσπάθησε να ξεπεράσει τα δύσκολα και πώς ο Θεός τον βοήθησε να μην καβαλήσει το καλάμι: Διαβάστε εδώ την συνέχεια > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο λόγος που δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα και η οκτάχρονη κατάθλιψη…

Διαβάστε το στο spoilers

Θανάσης Ευθυμιάδης - Ο λόγος που δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα (video)

"Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο