Ρέντσι: «Η Ιταλία χρειάζεται μια ισχυρότερη κυβέρνηση»

19:51 - 19/01/2021

«Δεν ζητήσαμε πολυθρόνες αλλά ανοικτή συζήτηση για το μέλλον της χώρας» δήλωσε ο Ματέο Ρέντσι στην Γερουσία - Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Κόντε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρέντσι: Η Ιταλία χρειάζεται μία ισχυρότερη κυβέρνηση

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ρέντσι: «Η Ιταλία χρειάζεται μια ισχυρότερη κυβέρνηση»

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του κόμματος «Ζωντανή Ιταλία» Ματέο Ρέντσι, σε ομιλία του στην ιταλική Γερουσία, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ρέντσι: «Η Ιταλία χρειάζεται μια ισχυρότερη κυβέρνηση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ρέντσι: Η Ιταλία χρειάζεται μια ισχυρότερη κυβέρνηση

Ρέντσι: Η Ιταλία χρειάζεται μια ισχυρότερη κυβέρνηση Tue, 19/01/2021 - 19:46

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ματέο Ρέντσι: Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρότερη κυβέρνηση

«Δεδομένης της υγειονομικής τραγωδίας που ζούμε, θεωρούμε ότι η χώρα χρειάζεται μια ισχυρότερη κυβέρνηση. Και πιστεύουμε ότι η κυβέρνησή σας δεν είναι, όπως λέτε εσείς, η καλύτερη του κόσμου»

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Παύλος Ορκόπουλος για το «Σόι σου»: Δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου με την απήχηση

Είμαι καλά, τα γεγονότα νομίζω ότι μιλούν από μόνα τους, λέει ο Νίκος Γιαννόπουλος για την επίθεση από τον Παππά

Τζιτζικώστας: Κινητήρες εσωτερικής καύσης και υβριδικά οχήματα και μετά το 2035

Έλενα Παπαρίζου: Επιστροφή στη σκηνή με Τάκη Ζαχαράτο και καμπαρέ σόου - υπερπαραγωγή

Γκιλφόιλ: Εκ μέρους του προέδρου Τραμπ εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς την Ελλάδα για την άοκνη προσπάθειά της να σπάσει την αλυσίδα της διακίνησης ναρκωτικών

Με τρίχες σε μπολ με νερό και δήθεν δορυφόρους ο 54χρονος στην Κρήτη παραπλανούσε την οικογένεια του αγνοούμενου γιατρού