Έλλη Στάη: Έθαψα βαθιά το τραύμα μου τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη: Έχω πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
Απαριθμώντας μια σειρά από ενέργειες που θεωρούνται σεξουαλική βία, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα.
Διαβάστε το στο Έλλη Στάη: «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, αναφέρθηκε στην απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να δημοσιοποιήσει την κακοποίηση που δέχτηκε τόσο η ίδια όσο και συναθλήτριά της
Διαβάστε το στο Έλλη Στάη: «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, αναφέρθηκε στην απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να δημοσιοποιήσει την κακοποίηση που δέχτηκε τόσο η ίδια όσο και συναθλήτριά της
Διαβάστε το στο tovimaΈλλη Στάη: Στο πέρασμα του χρόνου έθαψα το δικό μου τραύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από μεγαλοεκδότη
«Η κακοποίηση στο επαγγελματικό περιβάλλον καραδοκεί σε κάθε πονηρό υπονοούμενο, κάθε απαξιωτική συμπεριφορά που στηρίζεται στη σεξουαλική υπόσταση της γυναίκας. Δεν θα ξεχάσω τη συνήθεια τηλεοπτικού παράγοντα να λέει σε κάθε νέα εργαζόμενη… να κάνει μια στροφή για να δει τα οπίσθιά της. Όπως δεν θα ξεχάσω την ανοχή, αν όχι την υποστήριξη, τέτοιων συμπεριφορών […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από σκηνοθέτη
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος γυρίζει το χρόνο πίσω και αποκαλύπτει ένα περιστατικό που έζησε όταν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Συνατσάκη: Έχω πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
ΕΛΛAΔΑ
Στην ερώτηση «γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» προσπάθησε να δώσει απαντήσεις μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο YouTube η Μαίρη Συνατσάκη θέλοντας να στρέψει την προσοχή στους θύτες και όχι στα θύματα.
Απαριθμώντας μια σειρά από ενέργειες που θεωρούνται σεξουαλική βία, η παρουσιάστρια και ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα.
Οι δύο πρώτες φορές που συνέβη ήταν ανήλικη και τα θυμήθηκε, όπως ανέφερε, ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία. Η τελευταία φορά που της συνέβη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τη στιγμή που της συνέβη μίλησε με δικούς της ανθρώπους, αλλά και με την ψυχολόγο της, καταφέρνοντας να μην το κρατήσει μέσα της.
«Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών»
Διαβάστε το στο topontiki.grΌ,τι θυμούνται χαίρονται! Η Έλλη Στάη γράφει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη
LIFESTYLE MEDIA ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 20|01|2021 19:13 /Patriot /0 ΣΧΟΛΙΑ /12 views Κοινοποίηση: Η Έλλη Στάη είχε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή «Αυτοψία» τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο ξεκίνημα της καριέρας της, όταν μεγαλοπαράγοντας της είχε επιτεθεί σωματικά. Σήμερα, με κείμενό της στην εφημερίδα «Τα Νέα» η Έλλη Στάη εξηγεί το πως αισθάνθηκε τώρα και βγάζει συμπεράσματα από την πρόσφατη ιστορία με τη Σοφία Μπεκατώρου. Δείτε εδώ την συνέχεια
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ό,τι θυμούνται χαίρονται! Η Έλλη Στάη γράφει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη
Διαβάστε το στο spoilersΈλλη Στάη : «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Διαβάστε το στο to10.gr