#Έλλη Στάη

Έλλη Στάη στο WomanTOC: Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους

thetoc.gr
Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της
13:09 08/03/2024

«Βόμβα» από την Έλλη Στάη – Από ποιον δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση

irafina.gr
Σε μία αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε η Ελλη Στάη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο bovary.gr. Μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από εκδότη στην αρχή της καριέρας της. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day». «Η γυναίκα στη δημοσιογραφία ήταν και παραμένει πολύ δύσκολο, τότε παραπάνω, γιατί ήταν λίγες και ειδικά στην τηλεόραση […]
20:46 31/01/2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πολύς κόσμος έχει φύγει από αυτό το γραφείο κλαίγοντας»

thecaller.gr
Συνέντευξη έδωσε στο Bovary.com η Έλλη Στάη.Συνέντευξη έδωσε στο Bovary.com η Έλλη Στάη.Μάλιστα, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από μεγαλοεκδότη. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σχολίασε τις δηλώσεις της επιτυχημένης anchorwoman και σημείωσε πως πολύς κόσμος έχει φύγει από το γραφείο του μεγαλοεκδότη κλαίγοντας. Η Έλλη Στάη ανέφερε: «Με ρωτάνε συχνά τι χρειάζεται για να προχωρήσεις. Ο χαρακτήρας […]
17:00 31/01/2024

Έλλη Στάη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα, με είχε απειλήσει ότι αν φύγω δεν θα βρω δουλειά πουθενά»

zappit.gr
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μυρτώ Λοβέρδου και το bovary.gr παραχώρησε η Έλλη Στάη. Η εμβληματική anchorwoman και παρουσιάστρια μιλά για τη […] The post Έλλη Στάη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα, με είχε απειλήσει ότι αν φύγω δεν θα βρω δουλειά πουθενά» appeared first on Zappit.
10:00 31/01/2024

Έλλη Στάη: Ξεσπά για το πάρκινγκ στο Ζάππειο – «Έλεος, φτάνει!»

govastileto.gr
Πριν από μερικές εβδομάδες, η Έλλη Στάη είχε τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με τον χώρο του Ζαππείου, ο οποίος έχει κατακλυστεί από δεκάδες αυτοκίνητα και έχει μετατραπεί σε χώρο πάρκινγκ. Η γνωστή δημοσιογράφος πηγαίνει αρκετά συχνά για τρέξιμο στο Ζάππειο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει προσέξει πως τα αυτοκίνητα ολοένα και αυξάνονται χωρίς να υπάρχει κάποιο […]
10:00 12/12/2023

Έλλη Στάη: «Έλεος, φτάνει – Το Ζάππειο δεν είναι χώρος για να παρκάρουν αυτοκίνητα – Θα μας τρελάνουν»

thecaller.gr
Πριν από μερικές εβδομάδες, η Έλλη Στάη είχε εκφράσει δημόσια το παράπονό της σχετικά με τον χώρο του Ζαππείου, ο οποίος έχει κατακλυστεί από δεκάδες αυτοκίνητα και έχει μετατραπεί σε χώρο πάρκινγκ. Πριν από μερικές εβδομάδες, η Έλλη Στάη είχε εκφράσει δημόσια το παράπονό της σχετικά με τον χώρο του Ζαππείου, ο οποίος έχει κατακλυστεί από δεκάδες αυτοκίνητα και έχει μετατραπεί σε χώρο πάρκινγκ. Η γνωστή δημοσιογράφος πηγαίνει αρκετά συχνά για τρέξιμο στο Ζάππειο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει προσέξει πως τα αυτοκίνητα ολοένα και αυξάνονται χωρίς […]
20:00 11/12/2023

Έλλη Στάη: Το δημόσιο παράπονό της – «Το Ζάππειο γίνεται ένα απέραντο πάρκινγκ, ποιος είναι υπεύθυνος;»

tlife.gr
Η Έλλη Στάη έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και για To άρθρο Έλλη Στάη: Το δημόσιο παράπονό της – «Το Ζάππειο γίνεται ένα απέραντο πάρκινγκ, ποιος είναι υπεύθυνος;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 02/12/2023

Έλλη Στάη: Με τζιν και λευκά sneakers στον καναπέ του σαλονιού της – Το χαλαρό casual στυλ της

okmag.gr
Μια νέα ανάρτηση έκανε η Έλλη Στάη, Η «Σιδηρά Κυρία» της δημοσιογραφίας ανέβασε ένα σύντομο απόσπασμα με εξομολόγησή της οn camera από το σαλόνι του σπιτιού της. Χαλαρή κι άνετη με λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και λευκά sneakers, μίλησε με ειλικρίνεια και αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχοθεραπείας και τον λόγο που την εγκατέλειψε. «Προσπάθησα να […] The post Έλλη Στάη: Με τζιν και λευκά sneakers στον καναπέ του σαλονιού της – Το χαλαρό casual στυλ της appeared first on OK! Magazine.
08:58 17/11/2023

Έλλη Στάη: Ο λόγος που εγκατέλειψε την ψυχοθεραπεία – «Έκανα 3-4 προσπάθειες»

tlife.gr
Η Έλλη Στάη κάνει κατά καιρούς κάποια βίντεο με εξομολογήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό To άρθρο Έλλη Στάη: Ο λόγος που εγκατέλειψε την ψυχοθεραπεία – «Έκανα 3-4 προσπάθειες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 16/11/2023

Το σαρδάμ της Εύας Αντωνοπούλου και το επικό σχόλιο της Έλλης Στάη: «Ε, μας έχουν τρελάνει»

thecaller.gr
Η Εύα Αντωνοπούλου έκανε ένα σαρδάμ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN την ώρα που είχε στο ντούντιο την Έλλη Στάη στον ρόλο της κεντρικής σχολιάστρια.Η Εύα Αντωνοπούλου έκανε ένα σαρδάμ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN την ώρα που είχε στο ντούντιο την Έλλη Στάη στον ρόλο της κεντρικής σχολιάστρια.Μιλώντας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η άνκοργουμαν είπε χαρακτηριστικά: «Η Έλλη Στούντιο είναι… η Έλλη Στάη! Έλλη Στούντιο», ξεσπώντας εύλογα σε γέλια με το σαρδάμ της. «Καλό ήταν […]
20:00 15/11/2023

Έλλη Στάη: Το ιδιαίτερο τοπ με τα δεσίματα που επέλεξε σε chic βραδινή εμφάνιση

okmag.gr
Η Έλλη Στάη κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, οπότε κάθε έξοδός της μαγνητίζει τα φλας. Την Τρίτη το βράδυ η δημοσιογράφος βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» του Κάρλο Γκολτόνι. Το έργο σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου. Πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Πάνος Αποστολόπουλος, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Σμαράγδα Κάκκινου, Αλέξης Κωτσόπουλος, […] The post Έλλη Στάη: Το ιδιαίτερο τοπ με τα δεσίματα που επέλεξε σε chic βραδινή εμφάνιση appeared first on OK! Magazine.
11:58 01/11/2023

Εκλογές 2023 – Απηύδησε η Έλλη Στάη: «Πόσο λάθος άποψη, έλεος αγαπητέ συνάδελφε»

zappit.gr
Στον μαραθώνιο του OPEN για τον β’ γύρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 βρέθηκε η Έλλη Στάη, στο πλευρό της Εύας […] The post Εκλογές 2023 – Απηύδησε η Έλλη Στάη: «Πόσο λάθος άποψη, έλεος αγαπητέ συνάδελφε» appeared first on Zappit.
00:00 16/10/2023

Η Έλλη Στάη στο δυναμικό του OPEN - Η θέση που θα αναλάβει στο κανάλι

thebest.gr
Στο δυναμικό του OPEN προστίθεται η Έλλη Στάη, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός το απόγευμα του Σαββάτου.
05:00 25/09/2023

Στο OPEN η Έλλη Στάη

thecaller.gr
Στο OPEN ανήκει από σήμερα η Έλλη Στάη σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός το απόγευμα του Σαββάτου.Στο OPEN ανήκει από σήμερα η Έλλη Στάη σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός το απόγευμα του Σαββάτου.Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την Έλλη Στάη: Το OPEN υποδέχεται με χαρά την Έλλη Στάη, δημοσιογράφο με εξαιρετικά επιτυχημένη διαδρομή και ξεχωριστό προσωπικό αποτύπωμα στην τηλεόραση. Θα αναλάβει ρόλο σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων και στα […]
20:00 23/09/2023

Η Έλλη Στάη στο Open

okmag.gr
Η Έλλη Στάη βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του ΟΡΕΝ. Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε και επίσημα τον ερχομό της δημοσιογράφου στην ομάδα του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN Το OPEN υποδέχεται με χαρά την Έλλη Στάη, δημοσιογράφο με εξαιρετικά επιτυχημένη διαδρομή και ξεχωριστό προσωπικό αποτύπωμα στην τηλεόραση. Θα αναλάβει ρόλο σχολιάστριας στο κεντρικό […] The post Η Έλλη Στάη στο Open appeared first on OK! Magazine.
19:58 23/09/2023

Η Έλλη Στάη στο ΟΡΕΝ – Η ανακοίνωση

youfly.com
Το OPEN υποδέχεται την Έλλη Στάη The post Η Έλλη Στάη στο ΟΡΕΝ – Η ανακοίνωση appeared first on Youfly.
19:58 23/09/2023

Δήμος Βερύκιος: Ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ να κατεβάσουν την Έλλη Στάη υποψήφια δήμαρχο Αθηναίων

Newsbeast.gr
«Είδα την Έλλη Στάη χθες βράδυ με τον κύριο Νίκο Μουνδρέα, τον Νίκο Μουνδρέα, ο οποίος είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος και τα φαινόμενα απατούν. Λαμπερή όπως πάντα η Έλλη Στάη φόραγε και το μπλουζάκι της Zeus+Dione», είπε ο Δήμος Βερύκιος, την Παρασκευή (30/6) κατά τη διάρκεια της κουβέντας στο Happy Day, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου έχει καθημερινή 15λεπτη παρουσία. Στη συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος, παίρνοντας αφορμή από δηλώσεις και τοποθετήσεις των προηγούμενων ημερών για τις πιθανότητες ή μη ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν από κοινού υποψηφιότητες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πρόσθεσε κάποιες φράσεις όλο νόημα… «Λέω, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αθ
06:00 01/07/2023

Εκλογές 2023 – Σία Κοσιώνη σε Έλλη Στάη: «Αυτά τα τρία λεπτά που περίμενες, τι έκανες;»

zappit.gr
Η Σία Κοσιώνη ήταν αυτή που ανέλαβε τον συντονισμό στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για τις εκλογές 2023. Στο πάνελ βρισκόταν […] The post Εκλογές 2023 – Σία Κοσιώνη σε Έλλη Στάη: «Αυτά τα τρία λεπτά που περίμενες, τι έκανες;» appeared first on Zappit.
19:26 21/05/2023

Έλλη Στάη: Πιο κομψή από ποτέ σε έξοδό της στην Εθνική Λυρική Σκηνή

okmag.gr
Μια σπάνια έξοδο πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (25/4) η Έλλη Στάη, η οποία έδωσε το παρών στην πρεμιέρα για την «Μήδεια, του Κερουμπίνι» στο πλαίσιο του αφιερώματος για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας. Η «Μήδεια» του Κερουμπίνι, αποτέλεσε την πρεμιέρα της σεζόν 2022/23 της Metropolitan τον Σεπτέμβριο, ενώ στις αρχές […] The post Έλλη Στάη: Πιο κομψή από ποτέ σε έξοδό της στην Εθνική Λυρική Σκηνή appeared first on OK! Magazine.
15:44 26/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load