Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο από τον Θοδωρή”
09:42 - 20/01/2021
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου. Η
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο από τον Θοδωρή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο με τον Θοδωρή Mαραντίνη»
«Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα» είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο H Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Mαραντίνη
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣίσσυ Χρηστίδου: Δύο χρόνια μετά, δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο από τον Θοδωρή Mαραντίνη
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου.
Διαβάστε το στο thebest.grH Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη – «Δεν ήταν εύκολο»
Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. […]
The post H Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη – «Δεν ήταν εύκολο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον χωρισμό μου με τον Θοδωρή» (video)
Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη και «άνοιξε» την καρδιά της, μιλώντας και για το διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΣίσσυ Χρηστίδου: Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Mαραντίνη
Στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απάντησε ανοιχτά σε σχέση με την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας. Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι
Διαβάστε το στο spoilersΣίσσυ Χρηστίδου: “Δεν έχω ξεπεράσει το χωρισμό μου με τον Θοδωρή Μαραντίνη”
Μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Μιλώντας στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε ανοιχτά στην προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως […]
Διαβάστε το στο dete.gr