Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο από τον Θοδωρή”

09:42 - 20/01/2021

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου. Η To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο από τον Θοδωρή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο με τον Θοδωρή Mαραντίνη»

«Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα» είπε η παρουσιάστρια 

Διαβάστε το στο

H Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Mαραντίνη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Δύο χρόνια μετά, δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο από τον Θοδωρή Mαραντίνη

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

H Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη – «Δεν ήταν εύκολο»

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. […] The post H Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη – «Δεν ήταν εύκολο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον χωρισμό μου με τον Θοδωρή» (video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη και «άνοιξε» την καρδιά της, μιλώντας και για το διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Mαραντίνη

Στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απάντησε ανοιχτά σε σχέση με την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας. Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι

Διαβάστε το στο spoilers

Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν έχω ξεπεράσει το χωρισμό μου με τον Θοδωρή Μαραντίνη”

Μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Μιλώντας στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε ανοιχτά στην προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο με τον Θοδωρή Mαραντίνη"

"Δεν είναι εύκολο πράγμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της