Ξεσπά ο Νίκος Οικονομόπουλος για ανθρώπους της τηλεόρασης – «Έχει καταντήσει αηδιαστικό αυτό»
11:12 - 20/01/2021
Στον «Σφαίρα» και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, […]
The post Ξεσπά ο Νίκος Οικονομόπουλος για ανθρώπους της τηλεόρασης – «Έχει καταντήσει αηδιαστικό αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο Νίκος Οικονομόπουλος για ανθρώπους της τηλεόρασης: “Έχει καταντήσει αηδιαστικό αυτό”
Στην ιδανική γυναίκα που θέλει δίπλα του, αλλά και στην τηλεόραση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στον “Σφαίρα”, ο Νίκος Οικονομόπουλος. “Θέλω μια ισχυρή γυναίκα δίπλα μου. Δεν θέλω μια γυναίκα που θα κάνει αυτό που θα της πω. Θέλω μια γυναίκα που θα με ανεβάζει, που θα μου πει “Νίκο, φεύγουμε αύριο και […]
Το άρθρο Ξεσπά ο Νίκος Οικονομόπουλος για ανθρώπους της τηλεόρασης: “Έχει καταντήσει αηδιαστικό αυτό” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grO Νίκος Οικονομόπουλος ξεσπά για ανθρώπους της τηλεόρασης – «Έχει καταντήσει αηδιαστικό αυτό»
Στον «Σφαίρα» και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο της καραντίνας, στην ιδανική γυναίκα που θέλει δίπλα του, αλλά και στην τηλεόραση. «Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο. Υπεραγαπώ τη χώρα μου, αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι δεν ζω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞεσπά ο Νίκος Οικονομόπουλος για ανθρώπους της τηλεόρασης – Έχει καταντήσει αηδιαστικό αυτό
Στον «Sfera» και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο της καραντίνας, στην ιδανική γυναίκα που θέλει δίπλα του, αλλά και στην τηλεόραση. «Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο. Υπεραγαπώ τη χώρα μου, αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι δεν ζω σε δημοκρατική χώρα, νιώθω ότι δεν έχουμε δημοκρατία. Πρέπει να πεις αυτός που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε, όχι! Δεν θα το κάνω. Στην καραντίνα σκεφτόμουν αυτούς που περνάνε δύσκολα οικονομικά. Είναι ανάγκη της ψυχής μου να κάνω το οτιδήποτε που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Και ανατριχιάζει όλο μου το κορμί, ειλικρινά. Δεν μπορώ να διαν
Διαβάστε το στο spoilers