Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Ποια η σχέση της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου που είχαν μοιραστεί το έπαθλο του πρώτου Survivor

11:17 - 20/01/2021

Τετάρτη, 20 Ιαν 2021 Τι είπε για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα η πρώτη νικήτρια του Survivor, που είχε προβληθεί στο Mega το 2003 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος για την Ευαγγελία Δερμετζόγλου που βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τις συνθήκες επιβίωσης στο ριάλιτι, τη δική της απόφαση να συμμετέχει σε αυτό, αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου, την παίκτρια που μοιράστηκε το χρηματικό έπαθλο, μετά τη νίκη της. «Ο κάθε άνθρωπος έχει πολλές πλευρές ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνει. Κι εγώ είμαι με ένα καλό παιδί, ήρεμο και ήσυχο Όταν ήμουν στο Survivor, λόγω της πείνας, των συνθη

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Το έπαθλο του Survivor και η σχέση της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου

Δείτε όλα όσα είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου για το Survivor και την Ορθούλα Παπαδάκου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Το έπαθλο του Survivor και η σχέση της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου

Στο πλατό της εκπομπής “Ευτυχείτε” βρέθηκε σήμερα η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία μίλησε για τη δική της εμπειρία στο Survivor, […] The post Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Το έπαθλο του Survivor και η σχέση της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Eυαγγελία Δερμετζόγλου: Αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάλου

Η νικήτρια του πρώτου Survivor που έγινε στη χώρα μας, Ευαγγελία Δερμετζόγλου βρέθηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” To άρθρο Eυαγγελία Δερμετζόγλου: Αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη