Παγώνη: Δέχτηκα πρόταση με 14.000€ το μήνα από Σαουδική Αραβία

18:54 - 20/01/2021

Τεράστιες είναι οι διαφορές των συνθηκών εργασίας αλλά και των χρηματικών αποδοχών γιατρών και νοσηλευτών που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία,... The post Παγώνη: Δέχτηκα πρόταση με 14.000€ το μήνα από Σαουδική Αραβία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Παγώνη : Δέχτηκα πρόταση με 14.000€ το μήνα από Σαουδική Αραβία

Τεράστιες είναι οι διαφορές των συνθηκών εργασίας αλλά και των χρηματικών αποδοχών γιατρών και νοσηλευτών που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία, σε σχέση με αυτών της χώρας μας.

Διαβάστε το στο

Ματίνα Παγώνη: Moυ έκαναν πρόταση για δουλειά με 14.000 ευρώ στη Σαουδική Αραβία

Τεράστιες είναι οι διαφορές των συνθηκών εργασίας αλλά και των χρηματικών αποδοχών γιατρών και νοσηλευτών που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία, σε σχέση με αυτών της χώρας μας. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο grtimes.gr και επιβεβαίωσε ένα ρεπορτάζ του site για τη ζωή μιας Ελληνίδας νοσηλεύτριας στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας σημειώνοντας πως και η ίδια […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παγώνη: Δέχτηκα πρόταση με 14.000 ευρώ το μήνα από Σαουδική Αραβία

Τεράστιες είναι οι διαφορές των συνθηκών εργασίας αλλά και των χρηματικών αποδοχών γιατρών και νοσηλευτών που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία, σε σχέση με αυτών της χώρας μας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παγώνη: Είχα δεχτεί πρόταση με 14.000 € το μήνα από Σαουδική Αραβία, δικαιότατα φεύγουν οι υγειονομικοί μας

Διαβάστε το στο real.gr

Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση 14.000 ευρώ το μήνα στη Σαουδική Αραβία

ΕΛΛAΔΑ  Πρόταση για να εργαστεί στη Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ τον μήνα είχε δεχτεί η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.  «Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική Αραβία πριν δύο χρόνια. Η πρόταση ήρθε μαζί με ένα διετές συμβόλαιο. Ο μισθός μου θα ανερχόταν στις 14.000 ευρώ το μήνα, ενώ μου πρότειναν να καλύψουν και τη διαμονή μου. Επέλεξα να μην πάω, καθώς οι συνθήκες στη χώρα δεν είναι υποφερτές. Δε θα μπορούσα να ζω δύο χρόνια στους 45 βαθμούς Κελσίου, υπακούοντας σε τόσο αυστηρούς κανόνες, μακριά απ’ την οικογένειά μου. Τι να κάνεις τα χρήματα εάν δε μπορείς να βγεις έξω και να απολαύσεις τη ζωή;», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη στο grtimes.gr. Η ίδια ω

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μήπως να το ξανασκεφτεί;;; Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση 14.000 ευρώ τον μήνα για να δουλέψω στην Σαουδική Αραβία

Δεν υπάρχει σύγκριση αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας και τις οικονομικές αποδοχές γιατρών και νοσηλευτών που δουλεύουν στην Ελλάδα και τη Σαουδική Αραβία. Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο GR Times, που αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να δουλέψει στην Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ το μηνα. «Μου είχαν προτείνει να εργαστώ […] Το άρθρο Μήπως να το ξανασκεφτεί;;; Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση 14.000 ευρώ τον μήνα για να δουλέψω στην Σαουδική Αραβία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ματίνα Παγώνη: Δέχτηκα πρόταση με 14.000 ευρώ το μήνα για να…

Από πού δέχθηκε πρόταση η Ματίνα Παγώνη για 14.000 ευρώ το μήνα; Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μια ενδιαφέρουσα πρόταση δέχθηκε πριν δύο χρόνια Ασύγκριτες είναι οι συνθήκες εργασίας γιατρών και νοσηλευτών του εξωτερικού, σε σχέση με εκείνων της χώρα μας. Τα όσα ανέφερε Ελληνίδα νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Ριάντ της Σαουδικής […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ματίνα Παγώνη: Δέχτηκα πρόταση με 14.000 ευρώ το μήνα για να….

Διαβάστε το στο fimes.gr

Παγώνη: Δέχτηκα πρόταση με 14.000 ευρώ το μήνα από τη Σαουδική Αραβία

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ η πρόταση που είχε δεχτεί ήταν πριν δύο χρόνια Ασύγκριτες είναι οι συνθήκες εργασίας γιατρών και νοσηλευτών του εξωτερικού, σε σχέση με εκείνων της χώρα μας. Τα όσα ανέφερε στο GRTimes Ελληνίδα νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, για πολυτελή διαμονή και υψηλές αποδοχές, επιβεβαιώνει η πρόεδρος …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση 14.000 ευρώ το μήνα για να δουλέψω στη Σαουδική Αραβία

Δεν υπάρχει σύγκριση αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας και τις οικονομικές αποδοχές γιατρών και νοσηλευτών που δουλεύουν στην Ελλάδα και τη Σαουδική Αραβία. Αυτό επιβεβαιώνει το Gr Timew η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη που αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να δουλέψει στη Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ το μηνα. «Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)