Ορκίσθηκε ο Τζο Μπάιντεν: Να είμαστε ενωμένοι, θα είμαι Πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς

19:17 - 20/01/2021

Ιστορική ομιλία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ- Ενωτικός και άμεσος μίλησε για την πανδημία, τις φυλετικές διακρίσεις, τον εσωτερικό διχασμό, τις «πληγές του έθνους που πρέπει να επουλωθούν» – Ορκίσθηκε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος, Καμάλα Χάρις Τα καθήκοντα του Προέδρου των ΗΠΑ αναλαμβάνει ο 74χρονος Τζο Μπάιντεν που ορκίσθηκε στις 18.48 ώρα Ελλάδας στο Καπιτώλιο, ... The post Ορκίσθηκε ο Τζο Μπάιντεν: Να είμαστε ενωμένοι, θα είμαι Πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορκίσθηκε ο Τζο Μπάιντεν: Να σταματήσουμε τον εσωτερικό πόλεμο, θα είμαι Πρόεδρος για όλους

Τα καθήκοντα του Προέδρου των ΗΠΑ ανέλαβε ο 74χρονος Τζο Μπάιντεν που ορκίσθηκε στις 18.48 ώρα Ελλάδας στο Καπιτώλιο, απόντος του προκατόχου του Ντόναλντ Τραμπ, παρουσία όμως, του απερχόμενου αντιπροέδρου Μάικ Πενς και τριών πρώην προέδρων. Αμέσως μετά, ο Μπάιντεν απευθύνθηκε για πρώτη φορά ως Πρόεδρος στους συμπατριώτες του απευθύνοντας μια ομιλία που θα μείνει στην […] The post Ορκίσθηκε ο Τζο Μπάιντεν: Να σταματήσουμε τον εσωτερικό πόλεμο, θα είμαι Πρόεδρος για όλους appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Δείτε live: Ορκίσθηκε ο Τζο Μπάιντεν: Να είμαστε ενωμένοι, θα είμαι Πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς

Ιστορική ομιλία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ- Ενωτικός και άμεσος μίλησε για την πανδημία, τις φυλετικές διακρίσεις, τον εσωτερικό διχασμό, τις «πληγές του έθνους που πρέπει να επουλωθούν» – Ορκίσθηκε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος, Καμάλα... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Δείτε live: Ορκίσθηκε ο Τζο Μπάιντεν: Να είμαστε ενωμένοι, θα είμαι Πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Τζο Μπάιντεν: Να σταματήσουμε τον εσωτερικό πόλεμο, θα είμαι Πρόεδρος για όλους

Ιστορική ομιλία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ - Ενωτικός και άμεσος μίλησε για την πανδημία, τις φυλετικές διακρίσεις, τον εσωτερικό διχασμό, τις «πληγές του έθνους που πρέπει να επουλωθούν».

Διαβάστε το στο ekriti.gr

ΗΠΑ: Ορκίσθηκε ο Τζο Μπάιντεν - Να σταματήσουμε τον εσωτερικό πόλεμο, θα είμαι Πρόεδρος για όλους (φωτο)

Ενωτικός και άμεσος μίλησε για την πανδημία, τις φυλετικές διακρίσεις, τον εσωτερικό διχασμό, τις «πληγές του έθνους που πρέπει να επουλωθούν»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ορκίστηκε ο Μπάιντεν: Είμαι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών Live

Ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις ορκίστηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην τελετή ορκωμοσίας... The post Ορκίστηκε ο Μπάιντεν: Είμαι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών Live appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα