Στο νοσοκομείο με πόνους η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά
19:51 - 20/01/2021
Η Γιούλικα Σκαφιδά που πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Έξαψη», μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω Instagram. Η ηθοποιός κοινοποίησε μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου, γράφοντας απογοητευμένη «2021 you suck», ενώ με επόμενη ανάρτησή της ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Ο...
The post Στο νοσοκομείο με πόνους η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά – Τι συνέβη
H ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Έξαψη” πέρασε το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο. Το γεγονός έκανε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά – Τι συνέβη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά (φωτό)
Η γνωστή ηθοποιός, Γιούλικα Σκαφίδα, που πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega , «Έξαψη», γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.
«2021 you suck», έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός, ενώ αργότερα δημοσίευσε και μια δεύτερη αποκαλύπτοντας τι της συνέβη.
«Ο κολικός νεφρού είναι από τους χειρότερους πόνους που έχω βιώσει. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, είμαι καλύτερα και τώρα επιστρέφω στην “Έξαψη”. Ευχαριστώ για την αγάπη» έγραψε, ενώ στη φωτογραφία φαίνεται να τη μεταφέρουν με καροτσάκι.
Νέα ΔΩΡΕΑΝ συλλεκτικά τεύχη ΜΠΛΕΚ με την κυκλοφορία της νέας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ! from PRONEWS TV on Vimeo.
Διαβάστε το στο pronews.grΣτο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους η Γιούλικα Σκαφιδά
Περιπέτεια υγείας για την Γιούλικα Σκαφιδά που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Η ταλαντούχα ηθοποιός του θεάτρου και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έξαψη» δημοσίευσε στιγμιότυπα από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με αναπηρικό αμαξίδιο και της χορηγήθηκε ορός μετά από κρίση κολικού. «Ο κολικός του νεφρού είναι από τους χειρότερους πόνους που έχω βιώσει. Με την βοήθεια των […]
Διαβάστε το στο irafina.gr