Παγώνη: Ο λόγος που απέρριψε δουλειά με 14.000 ευρώ το μήνα
21:18 - 20/01/2021
Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση δουλειάς, η οποία της πρόσφερε μισθό 14.000 ευρώ το μήνα.Η Ματίνα Παγώνη, αποκάλυψε ότι είπε «όχι» σε πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, στην οποία θα λάμβανε 14.000 ευρώ το μήνα.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στο grtimes.gr και δήλωσε πως η πρόταση έγινε από την Σαουδική Αραβία, πριν δύο χρόνια. Παρόλα αυτά, είπε ότι δεν θα μπορούσε να εργαστεί με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, όπως παραδείγματος χάριν, οι υψηλές θερμοκρασίες.
«Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική Αραβία πριν δύο χρόνια. Η πρόταση ήρθε μαζί με ένα διετές συμβόλαιο. Ο μισθός μου θα ανερχόταν στις 14.000 ευρώ το μήνα, ενώ μου πρότειναν να καλύψουν και τη διαμον
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Παγώνη: Μου έκαναν πρόταση για δουλειά με 14.000 ευρώ τον μήνα
Ματίνα Παγώνη: Μισθό ύψους 14.000 ευρώ είχαν προτείνει από την Σαουδική Αραβία στην Ματίνα Παγώνη, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜατίνα Παγώνη: Μου έκαναν πρόταση για δουλειά με 14.000 ευρώ τον μήνα
Ματίνα Παγώνη: Μισθό ύψους 14.000 ευρώ είχαν προτείνει από την Σαουδική Αραβία στην Ματίνα Παγώνη, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια.
Διαβάστε το στο