Μαίρη Συνατσάκη: Τρεις φορές έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
00:00 - 21/01/2021
«Τσουνάμι» αποκαλύψεων προκάλεσαν οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου πως στο παρελθόν κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Έκτοτε πολλές είναι οι Ελληνίδες που εξομολογούνται πως έχουν βιώσει περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Σε μια ανάλογη προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα και η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι μία αλλά τρεις φορές. Συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη […]
The post Μαίρη Συνατσάκη: Τρεις φορές έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη: «Έχω πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε σε ηλικία 21 ετών, αμέτρητες ήταν οι επώνυμες γυναίκες που μίλησαν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Συνατσάκη: Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές
Σε μια συγκλονιστική προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη την Τετάρτη με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν.
Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι μία, αλλά τρεις φορές.
Οι δύο πρώτες φορές που συνέβη ήταν ανήλικη και τα θυμήθηκε, όπως εξηγεί, ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία. Η τελευταία φορά που της συνέβη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τη στιγμή που έγινε μίλησε με δικούς της αλλά και με την ψυχολόγο της καταφέρνοντας να μην το κρατήσει μέσα της.
«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φ
Διαβάστε το στο Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Απαριθμώντας μια σειρά από ενέργειες που θεωρούνται σεξουαλική βία, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση
Διαβάστε το στο lifo.grΜαίρη Συνατσάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
Η Μαίρη Συνατσάκη τα τελευταία χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο Youtube μέσα από το
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘεσσαλονίκη: Νέες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης
Μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της Σοφίας Μπεκατώρου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, δεκάδες φοιτήτριες προχωρούν σε αποκαλύψεις για ασέλγεια σε βάρος τους. Οι καταγγελίες για την δράση του καθηγητή γυναικολογίας του ΤΕΙ Μαιευτικής δεν έχουν τέλος. Μια ακόμη φοιτήτρια μιλά στο MEGA. Η μαρτυρία της σοκάρει. Ο καθηγητής «καλούσε» τις φοιτήτριες στο ιδιωτικό του […]
The post Θεσσαλονίκη: Νέες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜαίρη Συνατσάκη: Τρεις φορές έχω δεχθεί σ3ξουαλική παρενόχληση, ντρεπόμουν να μιλήσω
Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το κανάλι της στο youtube και με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου αποκάλυψε πως έχει πέσει τρεις φορές θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησης. «Ένας ακόμη λόγος που κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί εγώ, προσωπικά, έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα στη ζωή μου, σ3ξουαλικής παρενόχλησης. Και κάθε φορά που σε κάποιον δικό μου άνθρωπο θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, αναγνωρίζω πολλά από τα στοιχεία που σας διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, ότι δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό δεν το συζητάω. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς και το άλλο έγινε όταν ήμουν 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατι
Διαβάστε το στο spoilersΜαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης» (Vid)
Με αφορμή το κίνημα #Metoo που ξεκίνησε μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί
Διαβάστε το στο neolaia.grΣυνατσάκη: “Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης”
Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της
Διαβάστε το στο ekriti.grΔήλωση σοκ από τη Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»
Πολλές είναι οι γυναίκες που αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. Μία από αυτές είναι και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία μέσω ενός νέο βίντεο που «ανέβασε» στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube εξομολογήθηκε πως έχει πέσει και […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαίρη Συνατσάκη: "Τρεις φορές έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης"
"Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει 3 φορές θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης – Πρώτη φορά έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών»
Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει 3 φορές θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης – Πρώτη φορά έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών» Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για τα περιστατικά σeξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχθεί, αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο περιστατικό της συνέβη όταν ήταν 7 ετών. Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη την Τετάρτη 20/1, με […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr