#Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση, με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει»

tlife.gr
Τη Μαίρη Συνατσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star κατά την έξοδό της από το πλατό To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση, με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 22/04/2024

Αφροδίτη Γραμμέλη για Μαίρη Συνατσάκη: «Αν δε το σηκώνει αυτό, ας μην το κάνει, δε το κάνει με το ζόρι»

tlife.gr
Τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τις επιθέσεις που δέχεται To άρθρο Αφροδίτη Γραμμέλη για Μαίρη Συνατσάκη: «Αν δε το σηκώνει αυτό, ας μην το κάνει, δε το κάνει με το ζόρι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Μαίρη Συνατσάκη: Οι δυσκολίες που βιώνει αφότου έγινε μαμά – «Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε στρεσαρισμένους γονείς»

tlife.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά πριν έναν χρόνο και τέσσερις μήνες To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Οι δυσκολίες που βιώνει αφότου έγινε μαμά – «Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε στρεσαρισμένους γονείς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 21/04/2024

Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες και με βρίζουν χυδαία»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Μαίρη Συνατσάκη. Η influencer και επιχειρηματίας απάντησε και για […] The post Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες και με βρίζουν χυδαία» appeared first on Zappit.
14:00 20/04/2024

Μαίρη Συνατσάκη για τις αντιδράσεις στο βίντεο της: «Με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ, κατάλαβαν ότι εγώ δεν θέλω να υπάρχουν φύλα»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου η Μαίρη Συνατσάκη. Η πρώην To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη για τις αντιδράσεις στο βίντεο της: «Με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ, κατάλαβαν ότι εγώ δεν θέλω να υπάρχουν φύλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 20/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…» 15/04/2024 Θέμα συζήτησης έγινε ξανά η τελευταία τοποθέτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα δύο φύλλα. Υπήρξαν αρκετές διαφωνίες, ακόμα και από διάσημα πρόσωπα, όπως η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τα όσα είπε στο νέο βίντεό της στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με το πώς μεγαλώνουν εκείνη και ο Ίαν Στρατής την κόρη τους, σχολίασαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Η οριοθέτηση του σώματος τι σχέση έχει με τα ρουχαλάκια; Εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Ποιος σε σταματάει από το να πάρεις ένα φόρεμ
15:46 15/04/2024

Μαίρη Συνατσάκη: Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ίαν Στρατή – Φωτογραφίες

tlife.gr
H Mαίρη Συνατσάκη είναι με διαφορά η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ίαν Στρατή. Η Μαίρη Συνατσάκη που To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ίαν Στρατή – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 14/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ποιος σε σταματάει να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα;»

zappit.gr
Το δικό της σχόλιο έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της για όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τον διαχωρισμό […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Ποιος σε σταματάει να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα;» appeared first on Zappit.
11:00 14/04/2024

«Ο μπαμπάς της κόρης μου είναι φεμινιστής και θα τον δει να πλένει και πιάτα» λέει η Μαίρη Συνατσάκη

Newsit
Η Μαίρη Συνατσάκη, επηρεασμένη από τις τελευταίες εξελίξεις με την πρόσφατη γυναικοκτονία, θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο και να εκφράσει τις σκέψεις της αναφορικά και με την κόρη της, την οποία προσπαθεί να μεγαλώσει έξω από στερεότυπα. Στο βίντεό της στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για το πώς μεγαλώνει τη δική της κόρη μέσα ... Περισσότερα To άρθρο «Ο μπαμπάς της κόρης μου είναι φεμινιστής και θα τον δει να πλένει και πιάτα» λέει η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 12/04/2024

Μαίρη Συνατσάκη: «Ο μπαμπάς της κόρης μου είναι φεμινιστής, το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσα να της δώσω»

tlife.gr
Επηρεασμένη από τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων από τον To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: «Ο μπαμπάς της κόρης μου είναι φεμινιστής, το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσα να της δώσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 12/04/2024

Το κέικ μπανάνας (banana bread) που φτιάχνει η Μαίρη Συνατσάκη στην κόρη της

mothersblog.gr
Φτιάξτε και εσείς το υγιεινό κέικ που φτιάχνει η Μαίρη Συνατσάκη για την κόρη της.Περισσότερα...
14:37 11/04/2024

Το νέο reality του Open – Ποιοι θα το παρουσιάσουν

Newsbeast.gr
Στο τέλος του Απρίλη θα βγει στον αέρα το νέο reality του Open για επίδοξους παρουσιαστές. Όπως αναφέρει η Real, το reality θα λέγεται «TV Queens», ενώ, όπως μαρτυρά ο τίτλος, θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες. Κεντρικό ρόλο στο πρόγραμμα θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πλέον θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ρόλο σχολιαστή. Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της παρουσιάστριας «ακούγεται» έντονα το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία πραγματοποίησε ραντεβού την περασμένη εβδομάδα με τις συζητήσεις να συνεχίζονται. Για την κριτική επιτροπή του «TV Queens» εξετάζονται πολλά πρόσωπα, κυρίως γυναίκες. Ένα εξ’ αυτώ
15:00 02/04/2024

Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της Ολίβια στην παιδική χαρά με την ανιψιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου

tlife.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται συχνά τις καθημερινές στιγμές με την κόρη της, Ολίβια, η οποία ήρθε To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της Ολίβια στην παιδική χαρά με την ανιψιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 01/04/2024

Βαγγέλης Περρής: "Η Μαίρη Συνατσάκη ποτέ δεν είπε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη"

patrasevents.gr
"Υπήρχαν πράγματα που δεν προλάβαμε να πούμε με τον Θέμο. Υποσχέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν"
23:53 26/03/2024

Μαίρη Συνατσάκη: «Η μητρότητα είναι μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια, νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό»

govastileto.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αφιερωθεί πλήρως στο ρόλο της μητρότητας και την 1 έτους κόρη της Ολίβια αφήνοντας λίγο πίσω την ενασχόλησή της με το YouTube. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποφάσισε να επιστρέψει με ένα νέο βίντεο εξομολόγησης μέσα από την… ντουλάπα της, στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube. Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για […]
17:00 21/03/2024

Η Συνατσάκη δεν θέλει να νιώθει μόνο μαμά και οι λόγοι είναι απολύτως κατανοητοί από κάθε γυναίκα

queen.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Youtube και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη μητρότητα και το νέο κεφάλαιο της ζωής της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τη μικρή Ολίβια.Περισσότερα...
12:09 21/03/2024

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι με πρωταγωνίστρια τη μικρή Ολίβια Στρατή

queen.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τα συναισθήματά της για τα τριήμερα και μας έδειξε το καινούριο της σπίτι με τον πιο cool τρόπο.Περισσότερα...
23:09 19/03/2024

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Μπορεί να κάνει τα πάντα για όποιον αγαπά πραγματικά»

tlife.gr
Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά, με αφορμή τη To άρθρο Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Μπορεί να κάνει τα πάντα για όποιον αγαπά πραγματικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 09/03/2024

Μαίρη Συνατσάκη: Οι φωτογραφίες με την κόρη της, Ολίβια, και το μήνυμα για την Ημέρα Γυναίκας

tlife.gr
Τις νέες φωτογραφίες με την ενός έτους Ολίβια, μοιράστηκε η Μαίρη Συνατσάκη στα social media. Σήμερα, To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Οι φωτογραφίες με την κόρη της, Ολίβια, και το μήνυμα για την Ημέρα Γυναίκας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 08/03/2024

Η Συνατσάκη διδάσκει το influencing που χρειαζόμαστε με την παρακίνηση για υπογραφές στο change.org

queen.gr
«Θα το ανεβάζω μέχρι να υπογράψουμε όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη σε μία ακόμα προσπάθεια να παρακινήσει όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υπογράψουν στο change.org για την αναφορά «Τραγωδία - Τέμπη 2023».Περισσότερα...
14:09 28/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load