Ευγενία Δημητροπούλου: Ντύνεται νυφούλα - Πώς έγινε η πρόταση γάμου

17:48 - 22/01/2021

Η Ευγενία Δημητροπούλου θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας και αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως ντύνεται νυφούλα, καθώς δέχτηκε την πρόταση γάμου του αγαπημένου της, ο οποίος την έπιασε στον «ύπνο». Η ίδια είπε ότι ήταν ένα απρόσμενο γεγονός, ενώ δήλωσε πως συνεργός στο «έγκλημα» ήταν και η αδερφή της, που διάλεξε το δαχτυλίδι. «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά