#Ευγενία Δημητροπούλου

Η Ευγενία Δημητροπούλου με την Εύα και 4 ακόμα διάσημες που έκαναν την υιοθεσία πράξη

queen.gr
«Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας», είχε γράψει στο Instagram η Ευγενία Δημητροπούλου αναφερόμενη στην κόρη της.Περισσότερα...
19:17 23/03/2024

Ευγενία Δημητροπούλου: Η αποκάλυψη για την υιοθεσία της κόρη της – «Ξέραμε τις συνθήκες, δεν μας ενοχλούσε από που ήταν το παιδί»

tlife.gr
Την Ευγενία Δημητροπούλου υποδέχτηκε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του, «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» το Σάββατο To άρθρο Ευγενία Δημητροπούλου: Η αποκάλυψη για την υιοθεσία της κόρη της – «Ξέραμε τις συνθήκες, δεν μας ενοχλούσε από που ήταν το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 02/03/2024

Ευγενία Δημητροπούλου: Δεν ήταν εύκολο να κατεβούμε στην Αφρική, όταν είδα την Εύα είπα πως "αυτό είναι το παιδί μου"

Παραπολιτικά
"Ήταν μοναδική η στιγμή που πήρα αγκαλιά την κόρη μου. Και ο σύζυγός μου ήθελε να υιοθετήσουμε", εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου
18:00 02/03/2024

Ευγενία Δημητροπούλου: «Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε, γιατί με έκανε μητέρα»

zappit.gr
Για τη σπουδαία απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί και τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν […] The post Ευγενία Δημητροπούλου: «Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε, γιατί με έκανε μητέρα» appeared first on Zappit.
10:00 11/02/2024

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Στέλιο Βλατάκη μετά τον γάμο τους – Η ιδιαίτερη ζώνη κόσμημα που επέλεξε

okmag.gr
Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2023 από το «αθηνόραμα» απονεμήθηκαν για 25η χρονιά την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ο κόσμος του θεάτρου και το θεατρόφιλο κοινό έδωσαν δυναμικά το «παρών» στην τελετή απονομής. Να σημειώσουμε πως καλύτερη παράσταση για τη σεζόν 2022-2023 αναδείχθηκαν τα «Φώτα της πόλης», που απέσπασαν […] The post Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Στέλιο Βλατάκη μετά τον γάμο τους – Η ιδιαίτερη ζώνη κόσμημα που επέλεξε appeared first on OK! Magazine.
15:58 16/11/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: “Ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε ένα παιδί – Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση”

instyle.gr
Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την υιοθεσία της κόρης της. Ακόμη αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα μαζί της. Όπως είναι γνωστό η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης, υιοθέτησαν την Εύα από τη Σιέρα Λεόνε. “Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλους. Δεν […] The post Ευγενία Δημητροπούλου: “Ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε ένα παιδί – Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση” appeared first on InStyle.
18:46 10/11/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο της

NewsBomb
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή, 27 Αυγούστου η Ευγενία Δημητροπούλου και ο νευροχειρουργός, Στέλιος Βλατάκης και η ηθοποιός…Περισσότερα...
13:00 31/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον γάμο της με τον Στέλιο Βλατάκη

okmag.gr
Το απόγευμα της Κυριακής (27/8) η Ευγενία Δημητροπούλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Στέλιο Βλατάκη, και βάφτισαν και την κόρη τους, Ευαγγελία. Την πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού με το νυφικό της, ανέβασε η Δήμητρα Λαζαράτου, με την ηθοποιό, Δέσποινα Τσούτσα να κάνει τα δικά της stories από την προετοιμασία […] The post Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον γάμο της με τον Στέλιο Βλατάκη appeared first on OK! Magazine.
23:58 29/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε η γνωστή ηθοποιός – Η βάφτιση της κόρης της μετά τον γάμο

govastileto.gr
Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Βλατάκη παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου το απόγευμα της Κυριακής (27/8) σε μια όμορφη τελετή. Η ηθοποιός και ο νευροχειρούργος σύζυγός της, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία φίλων και συγγενών και σφράγισαν τον έρωτά τους και την αγάπη τους με έναν θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό […]
10:00 28/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου – Στέλιος Βλατάκης: Οι μπομπονιέρες του γάμου τους και της βάφτισης της κόρης τους

okmag.gr
Η όμορφη ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της Στέλιος Βλατάκης, ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (27/8) με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός σύζυγός της, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των φίλων τους και σφράγισαν τον έρωτά τους και την αγάπη τους με έναν θρησκευτικό γάμο. Ακολούθησε η βάφτιση […] The post Ευγενία Δημητροπούλου – Στέλιος Βλατάκης: Οι μπομπονιέρες του γάμου τους και της βάφτισης της κόρης τους appeared first on OK! Magazine.
09:58 28/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο με παρανυφάκι την κόρη της – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της Στέλιο Βλατάκη, το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου. Το ζευγάρι έχει κάνει πολιτικό γάμο, όταν προσπαθούσε να υιοθετήσει την κόρη τους από τη Σιέρα Λεόνε. Σε μια όμορφη τελετή, η ηθοποιός και ο νευροχειρουγός παρουσία φίλων και συγγενών επισφράγισαν την όμορφη σχέση και αγάπη τους […] The post Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο με παρανυφάκι την κόρη της – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
22:46 27/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό της γάμο

NewsBomb
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 27/8 η Ευγενία Δημητροπούλου και ο αγαπημένος της Στέλιος…Περισσότερα...
22:00 27/08/2023

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου

zappit.gr
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της Στέλιος Βλατάκης, με εκλεκτούς φίλους να παρευρίσκονται […] The post Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου appeared first on Zappit.
20:00 27/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Εύας

govastileto.gr
Ξεχωριστή ήταν η ημέρα του Δεκαπενταύγουστου για την Ευγενία Δημητροπούλου, καθώς η κόρης Εύα είχε τα γενέθλιά της. Η ταλαντούχα ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση που πήραν πριν μερικά χρόνια με τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από την Αφρική, τη μικρή Εύα, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια […]
23:00 17/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί για τα γενέθλια της κόρης της – “Κάθε μέρα δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξής σου”

instyle.gr
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα, 15 Αυγούστου, για την Ευγενία Δημητροπούλου. Και αυτό γιατί η κόρη της είχε γενέθλια. Όπως είναι γνωστό η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Στέλιος Βλατάκης, έχουν υιοθετήσει τη μικρή Εύα από τη Σιέρα Λεόνε, η οποία έγινε τριών ετών. Η Ευγενία Δημητροπούλου δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα […] The post Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί για τα γενέθλια της κόρης της – “Κάθε μέρα δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξής σου” appeared first on InStyle.
22:46 16/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Oι τρυφερές ευχές στην κόρη της, Εύα για τα γενέθλιά της

okmag.gr
Mια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ευγενία Δημητροπούλου καθώς η κόρης, Εύα είχε τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση που είχε πάρει με τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από την Αφρική, τη μικρή Εύα. Η Ευγενία Δημητροπούλου της έχει μεγάλη αδυναμία και όπως είναι φυσικό θέλησε […] The post Ευγενία Δημητροπούλου: Oι τρυφερές ευχές στην κόρη της, Εύα για τα γενέθλιά της appeared first on OK! Magazine.
19:58 16/08/2023

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6 η Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός μεταξύ To άρθρο Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 10/06/2023

Ευγενία Δημητροπούλου: Ήθελα να φωτίσω το θέμα της επιλογής της υιοθεσίας – Δεν νιώθω καμία ανάγκη να εξηγήσω

Newsbeast.gr
Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και αναφέρθηκε στην υιοθεσία της κόρης της, αλλά και στο εάν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι. Στην ερώτηση του παρουσιαστή εάν η κόρη της, της έχει ζητήσει αδερφάκι, η Εύη Δημητροπούλου απάντησε πως «η κόρη μου δεν έχει εκφράσει ακόμα το εάν θέλει αδερφάκι ή όχι. Ούτε έχει καταλάβει, ούτε έχει ρωτήσει. Δεν μας έχει απασχολήσει προς το παρόν. Θα δείξει ο χρόνος». Ύστερα, μιλώντας για την διαδικασία της υιοθεσίας και για το πώς πήρε την απόφαση να κάνει αυτό το βήμα, η ίδια απάντησε πως «για κάποιους μπορεί η υιοθεσία να είναι και ανάγκη, απλώς εγώ ήθελα να
22:14 18/05/2023

Φώτης Σεργουλόπουλος: Yπάρχει πλέον μία ορατότητα στο διαφορετικό

Newsit
“Ορισμένα πράγματα για κάποιους στο παρελθόν θεωρούνταν ταμπού” εξηγεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Την Ευγενία Δημητροπούλου υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον”, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την οποία και μίλησαν για την οικογένεια, τη μητρότητα και την υιοθεσία. «Η Εύα δεν έχει εκφράσει την επιθυμία μέχρι στιγμής για ένα αδερφάκι, ... Περισσότερα To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Yπάρχει πλέον μία ορατότητα στο διαφορετικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:14 18/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load