Χαριστέας: “Στόχος μας στο πρωτάθλημα η έξοδος στην Ευρώπη, ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μεταγραφές”
12:39 - 26/11/2019
Ο Άγγελος Χαριστέας παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη σε σταθμό της Αθήνας, μιλώντας για την παρουσία του στον Άρη, την επιλογή του Ένινγκ, αλλά και το ντέρμπι που προηγήθηκε με την ΑΕΚ.
The post Χαριστέας: “Στόχος μας στο πρωτάθλημα η έξοδος στην Ευρώπη, ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μεταγραφές” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαριστέας: Στόχος του Άρη η έξοδος στην Ευρώπη- Έχουμε σχεδιασμό για μεταγραφές Ιανουαρίου
Για την επιλογή του Μίχαελ Ένινγκ και τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό παιχνίδι με την ΑΕΚ, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Άγγελος Χαριστέας.
Αναλυτικά όλα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον Άρη: «Δεν αισθάνομαι τόσο σαν παράγοντας. Νιώθω ότι ένα κομμάτι μου είναι μέσα στο γήπεδο και ένα άλλο εξωαγωνιστικό. Νομίζω πως το μικρόβιο του ποδοσφαιριστή δεν φεύγει εύκολα. Το να είσαι σε αυτή την θέση σε μια ομάδα όπως ο Άρης είναι μια απαιτητική δουλειά, με μεγάλη ευθύνη. Ακόμη και σε ομάδα χαμηλού επιπέδου να ήμουν, πάντα είμαι τελειομανής και θέλω να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Κλείνουμε τρεις μήνες τώρα και αυτό που θέλω είναι ο Άρης να απ
Διαβάστε το στο thestival.gr