Κορονοϊός – Σύψας: Με τις εικόνες που είδαμε δεν ξέρω αν η αγορά μπορεί να είναι ανοιχτή
07:36 - 25/01/2021
«Η επιτροπή πρέπει να επιληφθεί του θέματος» δήλωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας για τις εικόνες συνωστισμού έξω από τα καταστήματα. «Παίζουμε με τη φωτιά. Δεν ξέρω αν με τις εικόνες αυτές θα μπορεί να συνεχίσει η αγορά να είναι ανοιχτή. Η επιδημία συνεχίζει ακάθεκτη» είπε αρχικά ο κ. Σύψας με αφορμή τις εικόνες των […]
The post Κορονοϊός – Σύψας: Με τις εικόνες που είδαμε δεν ξέρω αν η αγορά μπορεί να είναι ανοιχτή appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προειδοποίηση Σύψα: Με αυτές τις εικόνες συνωστισμού δεν μπορεί να παραμείνει ανοιχτή η αγορά
Διαβάστε το στο Σύψας στο MEGA: Με αυτές τις εικόνες συνωστισμού δεν μπορεί να παραμείνει ανοιχτή η αγορά
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας εξέφρασε την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα της αγοράς
Διαβάστε το στο tanea.grΚορωνοϊός – Σύψας: Παίζουμε με τη φωτιά – Με αυτές τις εικόνες δεν μπορεί να μείνει ανοιχτή η αγορά
Την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού που παρουσιάζονται μετά το άνοιγμα της αγοράς εξέφρασε ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη μείωση της κινητικότητας O καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας εξέφρασε την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν...
The post Κορωνοϊός – Σύψας: Παίζουμε με τη φωτιά – Με αυτές τις εικόνες δεν μπορεί να μείνει ανοιχτή η αγορά appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣύψας: «Παίζουμε με τη φωτιά - Με αυτές τις εικόνες δεν ξέρω αν η αγορά μπορεί να συνεχίσει να είναι ανοικτή» (Video)
Ανήσυχος εμφανίστηκε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, αναφορικά με εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν έξω από ορισμένα καταστήματα την Κυριακή, κυρίως μεγάλων αλυσίδων, παρά το γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών φορούσε μάσκες και φυσικά είχε αποστείλει το απαραίτητο SMS, όπως προβλεπόταν.
Διαβάστε το στο documentonews.grΝ.Σύψας: «Δεν ξέρω αν με τις εικόνες αυτές θα μπορεί να συνεχίσει η αγορά να είναι ανοιχτή»
Για τις εικόνες συνωστισμού έξω από τα καταστήματα μίλησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας.
«Παίζουμε με τη φωτιά. Δεν ξέρω αν με τις εικόνες αυτές θα μπορεί να συνεχίσει η αγορά να είναι ανοιχτή. Η επιδημία συνεχίζει ακάθεκτη» είπε αρχικά ο κ. Σύψας με αφορμή τις εικόνες των τελευταίων ημερών σε δρόμους όπως η Ερμού.
«Η επιτροπή πρέπει να επιληφθεί αυτού του θέματος. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνει άπραγη η επιτροπή» συμπλήρωσε ο κ. Σύψας προσθέτοντας ότι «θέλω να δω και την επίδραση αυτών των καταστάσεων στην επιδημία».
«Να σας υπενθυμίσω ότι τέτοιες εικόνες είχαμε δει τα Χριστούγεννα στο Harrod’s και δείτε τώρα που είναι το Λονδίνο. Οι εικόνες της Ερμού δεν μας δείχνουν αποστάσεις αλλά
Διαβάστε το στο pronews.grΣύψας: Δεν ξέρω αν με τις εικόνες αυτές θα μπορεί να συνεχίσει η αγορά να είναι ανοιχτή
«Παίζουμε με τη φωτιά»
Διαβάστε το στο news.grΣύψας: Με τον συνωστισμό που είδαμε στην αγορά δεν μπορεί να παραμείνει ανοιχτή
Την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού που παρουσιάζονται μετά το άνοιγμα της αγοράς εξέφρασε ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη μείωση της κινητικότητας Ανοιχτά καταστήματα: Κίνηση και ουρές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη – Εικόνες που προβληματίζουν τους ειδικούς- Γεωργιάδης: Πολύς κόσμος […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΣύψας για συνωστισμό στα μαγαζιά: «Δεν ξέρω αν η αγορά μπορεί να μείνει ανοιχτή»
Οι εικόνες από τα μαγαζιά το Σαββατοκύριακο ανησυχούν τους ειδικούς. «Παίζουμε με τη φωτιά» λέει ο Νίκος Σύψας.Οι ουρές πολλών μέτρων που σχηματίστηκαν έξω από μαγαζιά (κυρίως υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και τα φαινόμενα συγχρωτισμού που παρατηρήθηκαν μέσα σε μαγαζιά, σκορπούν ανησυχία στις τάξεις των επιστημόνων.
«Η επιτροπή πρέπει να επιληφθεί του θέματος», επεσήμανε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
«Παίζουμε με τη φωτιά. Δεν ξέρω αν με τις εικόνες αυτές θα μπορεί να συνεχίσει η αγορά να είναι ανοιχτή. Η επιδημία συνεχίζει ακάθεκτη», υπογράμμισε το μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας.
«Η επιτροπή
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚορονοϊός – Σύψας: Με τις εικόνες που είδαμε δεν ξέρω αν η αγορά μπορεί να είναι ανοιχτή
«Παίζουμε με τη φωτιά. Δεν ξέρω αν με τις εικόνες αυτές θα μπορεί να συνεχίσει η αγορά να είναι ανοιχτή. Η επιδημία συνεχίζει ακάθεκτη» είπε αρχικά ο κ. Σύψας με αφορμή τις εικόνες των τελευταίων ημερών σε δρόμους όπως η Ερμού. «Η επιτροπή πρέπει να επιληφθεί αυτού του θέματος. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνει […]
Διαβάστε το στο evros24.grΣύψας: Με αυτές τις εικόνες δεν μπορεί να παραμείνει ανοιχτή η αγορά
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας εξέφρασε την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα της αγοράς Την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού που παρουσιάζονται μετά το άνοιγμα της αγοράς εξέφρασε ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη μείωση της κινητικότητας Στην εκπομπή […]
Διαβάστε το στο