Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ήταν άδικη η αποχώρησή μου από το Survivor»
11:36 - 25/01/2021
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, έφτασε χθες στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι ρεπόρτερ […]
The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ήταν άδικη η αποχώρησή μου από το Survivor» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Δεν περίμενα να φύγω από το Survivor, ήταν αδικία
Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Οι ρεπόρτερ τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αναφέρει μεταξύ άλλων πως ήταν άδικη η αποχώρησή της. «Δεν περίμενα να φύγω από το Survivor, ήταν αδικία, αλλά όλα καλά. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν περίμενα να φύγω από το Survivor ήταν αδικία»
Στην Αθήνα κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο έφτασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και όπως ήταν λογικό έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη συμμετοχή της στο Survivor.
«Δεν περίμενα να φύγω από το Survivor, ήταν αδικία, αλλά όλα καλά. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη, πραγματικά. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω. Δεν γνωρίζω ότι θα φύγει η Μαριπόζα και θα γυρίσω πίσω εγώ.
Αγάπησα πάρα πολύ το Survivor, πιστεύω ότι είμαι για το Survivor. Εννοείται ότι υπήρξαν κλίκες που με αδίκησαν», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
Διαβάστε το στο pronews.gr