#Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελέτσι – Λεμονίδης: Ευχήθηκαν «καλή Σαρακοστή» με μπουρνούζια και ελληνικές σημαίες

govastileto.gr
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα στην Αράχωβα. Φυσικά η πρώην παίκτρια του Survivor δεν παρέλειψε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με τους followers της στο Instagram. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο γιατρός σύζυγός της, δείχνουν στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι πέταξαν χαρταετό και απόλαυσαν τη θέα του ξενοδοχείου που […]
11:00 19/03/2024

Νεκτάριος Λεμονίδης: «Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταϊζει»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκαναν ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, […] The post Νεκτάριος Λεμονίδης: «Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταϊζει» appeared first on Zappit.
14:00 04/03/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μου αρέσει που είμαι δούλα και κυρά»

empisteutiko.gr
«Γιατί λένε όλοι ότι είμαι έγκυος; Τόσο πολύ πάχυνα; Ειλικρινά, δεν είμαι έγκυος», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι συνάντησαν, σε βραδινή της έξοδο, οι ρεπόρτερ. Η δημοσιογράφος τόνισε πως δεν είναι έγκυος, ενώ ανέφερε πως φροντίζει πολύ τον σύζυγό της και της αρέσει που είναι… δούλα και κυρά. «Γιατί λένε όλοι ότι είμαι […] The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μου αρέσει που είμαι δούλα και κυρά» appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 28/02/2024

Βόμβα: Κορυφαίος υπουργός πίσω από γάμο Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Λεμονίδη και κυνήγι Εφορίας. Γιατί έξαλλος

fimes.gr
Τι λένε οι πληροφορίες για εμπλοκή κορυφαίου υπουργού στο κυνήγι της Εφορίας για τον χλιδάτο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη; Αν η πληροφορία αποδειχθεί αληθινή, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον θα πρέπει να κάνει ένα review στους υπουργούς του, γιατί κάποιοι κυριολεκτικά είναι για… δέσιμο. Μαθαίνουμε, λοιπόν, εξ έγκυρων πηγών – από […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βόμβα: Κορυφαίος υπουργός πίσω από γάμο Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Λεμονίδη και κυνήγι Εφορίας. Γιατί έξαλλος.
20:37 03/02/2024

Ορισμένοι υπουργοί έχουν ξεφύγει: Ο γαμος της χλιδής και ο παρατημένος υπουργος

olympia.gr
Αν η πληροφορία αποδειχθεί αληθινή, τότε ο Κ. Μητσοτάκης μάλλον θα πρέπει να κάνει ένα review στους υπουργούς του, γιατί κάποιοι κυριολεκτικά είναι για… δέσιμο. Μαθαίνουμε, λοιπόν, εξ έγκυρων πηγών που λένε (από άλλον υπουργό δηλαδή) ότι πίσω από το φορολογικό «ξεκατίνιασμα» του γάμου του άτυχου γιατρού με τη συμπαθεστάτη Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρίσκεται… κορυφαίος υπουργός. […] Ορισμένοι υπουργοί έχουν ξεφύγει: Ο γαμος της χλιδής και ο παρατημένος υπουργος - olympia
20:28 03/02/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Νεκτάριος έχει πάθει σοκ, είναι άσχημο να στέλνουν κάμερες στην εργασία του»

zappit.gr
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας απάντησε και για το […] The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Νεκτάριος έχει πάθει σοκ, είναι άσχημο να στέλνουν κάμερες στην εργασία του» appeared first on Zappit.
11:00 01/02/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για φοροδιαφυγή: «Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer»

zappit.gr
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο Πρωινό για την υπόθεση της φοροδιαφυγής. «Δεν μπορεί να παντρευτεί κανένας σε αυτή τη χώρα […] The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι για φοροδιαφυγή: «Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer» appeared first on Zappit.
13:00 31/01/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Μπορεί να είναι η νυν πρώην μου ή influencer αυτή που μας κάρφωσε για φοροδιαφυγή

NewsBomb
«Θα κυκλοφορώ με τον δικηγόρο μου», ανέφερε η Ελίζαμπεθ ΕλέτσιΠερισσότερα...
13:00 31/01/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα σε βρω δεν θα σε αφήσω, λέει στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ

empisteutiko.gr
«Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι;» είπε για τον εαυτό της – Δείτε το βίντεο Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της, μετά τις αποκαλύψεις για το «πάρτι» της φοροδιαφυγής που εντόπισε η ΑΑΔΕ στον γάμο της. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο «Super Κατερίνα» και εξέφρασε το παράπονό της απέναντι στη γυναίκα, […] The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα σε βρω δεν θα σε αφήσω, λέει στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 30/01/2024

Μέγκι Ντρίο για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Διάσημη ως προς τι είναι; Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα»

tlife.gr
Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στη εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι To άρθρο Μέγκι Ντρίο για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Διάσημη ως προς τι είναι; Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 28/01/2024

Γιώργος Ασημακόπουλος για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του […] The post Γιώργος Ασημακόπουλος για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer» appeared first on Zappit.
11:00 28/01/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει»

zappit.gr
Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας απάντησε για τον χαμό […] The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει» appeared first on Zappit.
09:00 27/01/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Νέοι έλεγχοι της ΑΑΔΕ για τον γάμο της - Καμία φοροδιαφυγή, λέει ο δικηγόρος της

NewsBomb
Η ΑΑΔΕ συνεχίζει να «ξεσκονίζει» τα αρχεία όλων των επιχειρηματιών που συνεργάστηκαν με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον σύζυγό της…Περισσότερα...
19:00 26/01/2024

ΑΑΔΕ: Εμβαθύνει τον έλεγχο για το γάμο Ελέτσι - Λεμονίδη

Παραπολιτικά
Επιχειρηματίες ισχυρίζονται ότι δεν έκοψαν αποδείξεις γιατί δεν πήραν χρήματα από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον Νεκτάριο Λεμονίδη
19:00 26/01/2024

Αντώνης Κανάκης για γάμο Ελέτσι – Λεμονίδη: «Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, τι το ξεχωριστό είχαν;»

tlife.gr
Το «πάρτι» της φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη σχολίασε η παρέα To άρθρο Αντώνης Κανάκης για γάμο Ελέτσι – Λεμονίδη: «Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, τι το ξεχωριστό είχαν;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 25/01/2024

Τα «αποκλειστικά» πλάνα του Ράδιο Αρβύλα από τον γάμο Ελέτσι-Λεμονίδη

queen.gr
Ράδιο Αρβύλα: Επικό ήταν το τρολάρισμα για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, στη σημερινή εκπομπή 25/1 της παρέας από τη Θεσσαλονίκη.Περισσότερα...
21:17 25/01/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η εφορία κάνει φύλλο και φτερό ως και τις αποδείξεις των σούπερ μάρκετ

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πόσο κόστισε ο γάμος της χρονιάς; Πόσες αποδείξεις κόπηκαν και πόσος φόρος πληρώθηκε; Τα ισχυρότερα λαγωνικά της εφορίας και οι πιο έμπειροι ελεγκτές κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα μέχρι και τις αποδείξεις των σούπερ μάρκετ. Η έρευνα γίνεται από χίλιες μεριές, μέχρι και στο ινστιτούτο ομορφιάς της εντυπωσιακής τηλεπερσόνας. Στο πλευρό της […] Το άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η εφορία κάνει φύλλο και φτερό ως και τις αποδείξεις των σούπερ μάρκετ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 25/01/2024

Τριαντάφυλλος: «Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση»

neolaia.gr
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
15:46 25/01/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν έχει γίνει έλεγχος στην πελάτισσά μου και τον άνδρα της» – Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της

tlife.gr
«Φύλλο και φτερό» έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όλα όσα έγιναν στον χλιδάτο γάμο της To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν έχει γίνει έλεγχος στην πελάτισσά μου και τον άνδρα της» – Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 25/01/2024

Η ομάδα των 7 στην ΑΑΔΕ που παίζει στα δάχτυλα τα social -Τι ανακάλυψαν σκαλίζοντας τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

logiastarata.gr
«Είμαστε μόνο στην αρχή», τονίζουν αρμόδιες πηγές της ΑΑΔΕ και υπόσχονται νέες αποκαλύψεις, που θα κάνουν τα στόματα να ανοίξουν διάπλατα. Το πάρτι φοροδιαφυγής, που στήθηκε σε έναν υπερπροβεβλημένο γάμο, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η νέα Ομάδα Κρούσης, που λειτουργεί στην «καρδιά» του Επιχειρησιακού Κέντρου της ΑΑΔΕ, ετοιμάζεται να «πυροβολήσει» εκ νέου. […] The post Η ομάδα των 7 στην ΑΑΔΕ που παίζει στα δάχτυλα τα social -Τι ανακάλυψαν σκαλίζοντας τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:00 25/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load